#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Szponzorált cikk: Nyereményjáték a Mitválasszak.com felajánlásával

A Mitvalasszak.com oldal  azoknak szól elsősorban, akik felújításban és/vagy építkezésben törik a fejüket. Segít eligazodni az építőanyagok világában, keresőjével megtalálhatjuk a számunkra legmegfelelőbb ár-érték arányú anyagkínálatot. Facebook oldalukon ötleteket adnak arra, miként lehet a felújítás élvezetes is!

"Ha az átalakítási ötleted már megvan, csak nem tudod, hogy hogyan fogj hozzá, hogy hol találod meg az anyagokat és egyáltalán melyik anyagot érdemes megvenni, mi ebben is tudunk segíteni! Megkérdezzük, megmutatjuk, leírjuk, hogy mit, hogyan és miből csinálj!"- mondják a szerkesztőik. 

Most egy közös szuper nyereményjátékra invitálunk Benneteket!
Vegyetek részt a Mitválasszak.com és az Inspirációk Lakberendezéshez közös nyereményjátékán, amelynek nyereménye egy 50.000.-Ft értékű Ecose üveggyapot hőszigetelő anyag csomagamely beltéri hő- és hangszigetelésre egyaránt alkalmas! A terméket a Knauf Insulation Kft. ajánlotta fel, és országszerte átveheti a szerencsés nyertes a legközelebbi telephelyükön.
Játszol velünk?

A játék a facebookon bonyolódik, és 2012. április 5-én, éjfélig lehet rá jelentkezni. A nyertest emailben értesítjük. Szervező a Knauf Insulation Kft.


SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig