#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Modern lakberendezés: ebédlő lila hangulatban


A tépőzáras lapfüggöny szinte képpé varázsolja az egész falat, amit az átfedésekkel, elhúzással állandóan változtatni lehet.
SHARE:

3 megjegyzés

 1. szép a lapfüggöny /és nagyon divatos/, viszont nagy helyigénye van. az ablak mellet akkora helyre van szükség mint maga a panel /általában/.
  rendkívül változatosan használható, akár árnyékolásra is.
  maga a szerkezet nem olcsó viszont a függönyből sokkal kevesebbet kell megvenni hozzá.

  VálaszTörlés
 2. miért van nagy helyigénye? ha szép átlapolásokat szeretnénk, azért nem kevés anyag kell szerintem. Inkább az a kérdésem, hogy használatban mennyire praktikus, nem kell nagyon rángatni, vagy óvatosan elhúzni? Főleg ha nagy a belmagasság...

  VálaszTörlés
 3. A helyigény csak akkor jelentkezik, ha az ablakot, ajtót ki szeretnéd nyitni, ugyanis a lapfüggönyt nem tudod a panelméretnél kissebre összehúzni, a panel átlagos szélessége 60 cm körül az ideális, az takarás /átlapolások/ általában 5-10 cm nagyobb magasság esetén indokolt a 10 cm , általában a szélesebb szegés mutat jó /4-5 cm/. Függönyanyagból egy ugyanakkora "ráncolt" függönyhöz képest 80-150%-kal kel kevesebb. Viszont esetleg drágább a karnis és a varrás költsége.
  Nagyobb belmagasság esetén érdemes zsinóros elhúzó szerkezetes panelkarnist venni. Nem sokkal drágább mint egy ugyanolyan nem zsinóros szerkezet.
  Kisgyermekes családba nem ajánlom főleg ahol sűrűn használt teraszajtó van.

  VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig