Média ajánlat az inspiraciok.hu és az unnepeljunk.hu oldalra

frissítve 2015. március

HIRDETÉS AZ INSPIRÁCIOK.HU OLDALON 

-Látogatóim jól behatárolhatóan döntő többségben nők, 18-45 éves korosztályból.

Facebook követőim több, mint 152.000 (www.facebook.com/inspiraciok) vannak már, akik rendszeresen követik bejegyzéseimet.

 -Az inspiraciok.hu havonta 200,000 feletti oldalletöltéssel az egyik leglátogatottabb magyar online lakberendezési magazin. Ez általában 100,000 látogatót jelent egy hónap alatt.
 -Rengeteg helyen ott van már a magazinblogom linkje, és a link építésen folyamatosan dolgozom.
-Jelenlegi szponzoraim, mind kiváló termékeket hirdetnek, garantáltan illusztris társaságban hirdethetsz. Szponzorokat a lakberendezés, kreatív hobbi, barkácsolás, alkotás, lakás kiegészítők és a gasztronómia témaköréből várok.

Lehet válogatni: - oldalsávos banner facebook megjelenéssel együtt, PR cikk, Facebook nyereményjáték, hírlevél megjelenés és kuponfüzetes megjelenés közül.
Az áraim nagyon kedvezőek: 10.000.-Ft+áfa /hónaptól indulnak.

Természetesen kreatív partnerkapcsolatra is nyitott vagyok, legtöbb együttműködő partnerem él is a lehetőséggel (dolgoztam már a Shopline.hu oldallal, az Otthonok és Kertek magazinnak, és a Tchibo Magyarországgal is együtt, jelenleg a Butlers márkaépítését segítem, illetve a Kika Magyarország termékeit mutatom be videóimban is). Ha egyedi megjelenésre, kreatív munkára, termékbemutatásra vágysz, jó helyen jársz. Videós tartalmak készítésére is nyitott vagyok, nézd meg youtube csatornám.

Kérd ajánlatomat az anita@inspirithome.hu emailcímen.HIRDETÉS AZ ÜNNEPIDEKORÁCIÓK.HU  OLDALON és a hozzátartozó KARÁCSONYI BLOGON

Ha tevékenységed kereskedelmi jellegű, érdemes megfontolnod, hogy hirdess az ÜNNEPI INSPIRÁCIÓS kreatív oldalamon is, elérhetősége www.unnepidekoraciok.hu-n (csatlakozó karácsonyi aloldal: www.karacsonyidekoraciok.blogspot.com)

Tavalyi évben az október 1- december 24 közötti időszakban több, mint 280.000 egyedi látogató nézte meg az ünnepi oldalamat, idén még  nagyobb erőbedobással és több szerzőtárssal együtt dolgozom azon, hogy megduplázzam ezt a számot. Az ünnepi oldalhoz aktív facebook oldal is tartozik, 80.000 feletti követővelwww.facebook.com/inspiraciokkaracsonyhoz

Szponzorokat kreatív hobbi, barkácsolás, alkotás, ajándékozás és a gasztronómia témaköréből várok. Lehet válogatni:

- oldalsávos banner facebook megjelenéssel együtt, PR cikk, Facebook nyereményjáték közül. 


A kapcsolatot személyesen velem kell felvenni, az anita@inspirithome.hu  emailcímen.
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése


© INSPIRÁCIÓK.HU Kreatív lakberendezési blog, dekoráció ötletek, lakberendező tanácsok. All rights reserved.
BLOGGER TEMPLATE MADE BY pipdig