Média ajánlat az inspiraciok.hu és az unnepeljunk.hu oldalra

frissítve 2015. január

HIRDETÉS AZ INSPIRÁCIOK.HU OLDALON 

-Látogatóim jól behatárolhatóan döntő többségben nők, 18-45 éves korosztályból.

Facebook követőim több, mint 153.000 (www.facebook.com/inspiraciok) vannak már, akik rendszeresen követik bejegyzéseimet.

 -Az inspiraciok.hu havonta 200,000 feletti oldalletöltéssel az egyik leglátogatottabb magyar online lakberendezési magazin. Ez általában 100,000 látogatót jelent egy hónap alatt.

 -Rengeteg helyen ott van már a magazinblogom linkje, és a link építésen folyamatosan dolgozom.

-Jelenlegi szponzoraim, mind kiváló termékeket hirdetnek, garantáltan illusztris társaságban hirdethetsz. Szponzorokat a lakberendezés, kreatív hobbi, barkácsolás, alkotás, lakás kiegészítők és a gasztronómia témaköréből várok.

Lehet válogatni: - oldalsávos banner facebook megjelenéssel együtt, PR cikk, Facebook nyereményjáték, hírlevél megjelenés közül.
Az áraim nagyon kedvezőek: 10.000.-Ft+áfa /hónaptól indulnak.

 Természetesen kreatív partnerkapcsolatra is nyitott vagyok, legtöbb együttműködő partnerem él is a lehetőséggel (dolgoztam már a Shopline.hu oldallal, az Otthonok és Kertek magazinnak, és a Tchibo Magyarországgal is együtt). Ha egyedi megjelenésre, kreatív munkára, termékbemutatásra vágysz, jó helyen jársz.

Kérd ajánlatomat az anita@inspirithome.hu emailcímen.HIRDETÉS AZ ÜNNEPIDEKORÁCIÓK.HU  OLDALON és a hozzátartozó KARÁCSONYI BLOGON

Ha tevékenységed kereskedelmi jellegű, érdemes megfontolnod, hogy hirdess az ÜNNEPI INSPIRÁCIÓS kreatív oldalamon is, elérhetősége www.unnepidekoraciok.hu-n (csatlakozó karácsonyi aloldal: www.karacsonyidekoraciok.blogspot.com)

Tavalyi évben az október 1- december 24 közötti időszakban több, mint 280.000 egyedi látogató nézte meg az ünnepi oldalamat, idén még  nagyobb erőbedobással és több szerzőtárssal együtt dolgozom azon, hogy megduplázzam ezt a számot. Az ünnepi oldalhoz aktív facebook oldal is tartozik, 80.000 feletti követővelwww.facebook.com/inspiraciokkaracsonyhoz

Szponzorokat kreatív hobbi, barkácsolás, alkotás, ajándékozás és a gasztronómia témaköréből várok. Lehet válogatni:

- oldalsávos banner facebook megjelenéssel együtt, PR cikk, Facebook nyereményjáték közül. 


A kapcsolatot személyesen velem kell felvenni, az anita@inspirithome.hu  emailcímen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Lakberendezési hírlevél

Lakberendezési hírlevél
Iratkozz fel hírlevelemre, hogy inspirálhassalak!

kreatív lakberendezési ötletek,lakberendezési magazin, Csorba Anita lakberendező blogja

Iratkozz fel hírlevelemre, hogy inspirálhassalak!
Ha pedig szereted a kreatív videókat, akkor irány youtube csatonám! :)
Nézd meg eddigi videóimat!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...