2010. 05. 01.

Média ajánlat az inspiraciok.hu és az unnepeljunk.hu oldalra

frissítve 2013. augusztus


HIRDETÉS AZ INSPIRÁCIOK.HU OLDALON

-Látogatóim jól behatárolhatóan döntő többségben nők, 18-40 éves korosztályból. Facebook követőim több, mint 150.000 (www.facebook.com/inspiraciok) vannak már, akik rendszeresen követik bejegyzéseimet.

-Az inspiraciok.hu havonta 490,000 feletti oldalletöltéssel az egyik leglátogatottabb magyar online lakberendezési magazin. Ez több, mint 100,000 teljesen egyedi látogatót jelent egy hónap alatt.

-Rengeteg helyen ott van már a magazinblogom linkje, és a link építésen folyamatosan dolgozom.

-Jelenlegi szponzoraim, mind kiváló termékeket hirdetnek, garantáltan illusztris társaságban hirdethetsz.

Szponzorokat a lakberendezés, kreatív hobbi, barkácsolás, alkotás, lakás kiegészítők és a gasztronómia témaköréből várok. Lehet válogatni:

- oldalsávos banner facebook megjelenéssel együtt, PR cikk, Facebook nyereményjáték, hírlevél megjelenés közül. Az áraim nagyon kedvezőek: 8,300.-Ft+áfa /hó-tól indulnak.

Természetesen kreatív partnerkapcsolatra is nyitott vagyok, legtöbb együttműködő partnerem él is a lehetőséggel (dolgoztam már a Shopline.hu, az Otthonok és Kertek magazin, és a Tchibo Magyarországgal együtt). Ha egyedi megjelenésre, kreatív munkára, termékbemutatásra vágysz, jó helyen jársz.

Kis csapatommal együtt több céges Facebook oldalt is kezelünk, ha szeretnéd interaktívvá tenni céges facebook oldaladat kérj személyre szabott ajánlatot.

HIRDETÉS AZ ÜNNEPELJÜNK.HU OLDALON

Ha tevékenységed kereskedelmi jellegű, érdemes megfontolnod, hogy hirdess az ÜNNEPI INSPIRÁCIÓS kreatív oldalamon is, elérhetősége www.unnepeljunk.hu-n (csatlakozó karácsonyi aloldal: www.karacsonyidekoraciok.blogspot.com)

Tavalyi évben az október 1- december 24 közötti időszakban több, mint 280.000 egyedi látogató nézte meg az ünnepi oldalamat, idén még  nagyobb erőbedobással és több szerzőtárssal együtt dolgozom azon, hogy megduplázzam ezt a számot. Az ünnepi oldalhoz két aktív facebook oldal is tartozik, 100.000 feletti követővel. (www.facebook.com/inspiraciokunnepnapokhoz , és a www.facebook.com/inspiraciokkaracsonyhoz )

Szponzorokat kreatív hobbi, barkácsolás, alkotás, ajándékozás és a gasztronómia témaköréből várok. Lehet válogatni:

- oldalsávos banner facebook megjelenéssel együtt, PR cikk, Facebook nyereményjáték közül. 


A kapcsolatot személyesen velem kell felvenni, az anita@inspirithome.hu emailcímen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

.

.
Iratkozz fel hírlevelemre, hogy inspirálhassalak!

TEGYÉL MA IS VALAMIT A SZEBB KÖRNYEZETEDÉRT!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...