könyvespolc, lakberendezési ötlet, különleges

Na nézzük ezeket a könyvespolcokat! Én tizenéves koromban kezdtem el gyűjteni a könyveket, és elég jelentős mennyiség lett, konkrétan elfoglalja az egyik falát a nappalinak. Ezért érdekelnek a könyvespolc megoldások. Az első képen szinek szerint rakták a könyveket, ami szerintem őrült jól néz ki, de ha elképzelem, hogy konkrétan keresek valamit, biztos megőrülök mire megtalálom. Nekem semmi értelmes megoldás nem jutott eszembe eme probléma kiküszöbölésére, úgyhogy egyelőre nem tudom átrendezni sajnos. De ha valakinek van jó ötlete, ne kíméljen!

Ez a lépcsőbe épített könyvraktár is zseniális, tetemes könyvmennyiség esetén.

Amerikát formázó könyvespolc, jól néz ki ez a térképes megoldás, ez már ugyan nem a könyvekről szól , hanem egy egyedi installációról.

3 Comments

 1. lőrinc vik
  május 17, 2010 / 9:20 du.

  A lépcsős megoldástól elakadt a szavam:-)

 2. Főmuci
  január 7, 2011 / 9:32 de.

  Most bukkantam a blogodra, helló! Nekem a színes megoldás nagyon bejön, úgyis mindíg úgy keresem a könyveket, hogy a borító színe ugrik be először, tudom, hogy pl. piros volt, vagy sárga. Visszatenni is könnyebb, nem kell gondolkozni merre vannak az útleírások pl, egyszerűen beteszem vissza kéket a kékhez. Ez csak akkor gáz, ha mondjuk van egy sorozatod egy írótól és minden része más színű 🙂

 3. inszki
  június 12, 2018 / 7:07 du.

  Nagyon klassz a lépcsős variáció, de frászt kapnék ha a takarítására,portalanítására gondolok…

Leave a Reply