#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Könyvespolc és dekoráció 2in1

 Park-Modern-wall-brackets-01-ecosmart-fire Park-Modern-wall-brackets-02

A leírás szerint acél lapból hajlítottak ezek a könyvtartó elemek, de annak azért olyan súlya van,hogy nem biztos, hogy ez a legjobb megoldás erre. Apósommal (lakatos az eredeti szakmája :) fél órás diskurzus után arra jutottunk, hogy 5mm-es alulemez is megfelelő lenne, de ha itthonra szeretném, akkor valamilyen kész hasonló alu profil után kéne nézni, azt szálra megvenni, és feldarabolni. Egyébként tényleg jó ötlet, szép és különleges, Park Modern design.

Home%20Bookcases 4982

Egy másik, hasonlóan ötletes megoldás, ez az álló könyvespolc. Ha sűrűn pakoljuk bele a cuccot, olyan hatása van, mintha csak egymásra tettük volna a könyveket. Irodába ajánlgatja, de láttam már fürdőben, kádtól karnyújtásnyira is dekorációnak is. Egy jó lakatos ezt is meg tudja csinálni :) Kapható is, külföldön 200 dolcsi.(képek forrása) (ha itthon látta valaki, írja meg hol)

SHARE:

2 megjegyzés

  1. nagyon ötletes dolgok:) merítettem is belőlük:D köszi:-*

    VálaszTörlés
  2. Az elsőt még ennél is profibb kivitelben lehetett kapni a lidlben pár hónapja (az alsó könyv hátlapját át lehet hajtani a tartón, a végét egy kis nútba beilleszteni a fal felőli részen)... Azt hiszem 2000 Ft körül volt a két darabos.

    VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig