#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Lakberendezés: Lányszoba álom felnőtt fejjel

Nekem ez a lányszoba abszolút top favorit, mostani felnőtt fejemmel ilyet kérnék egy tündértől, ha újra kamasz lennék, és megkérdezné milyen szobát szeretnék… Visszatérve a földre, tényleg van benne pár inspiratív szép megoldás (ágybaldachin+világítás, üzenőtábla régi keretben), de lehet hogy egy mai igazi tizenévesnek azért sok a szürke, és kicsit  túlgondolt a szoba. Olyan felnőttes, felnőtt álmodta. De azért álmodozni jó volt a kamasz évekről… :) Feladat: visszaemlékezni a kamaszkori szobátokra!

untitled

untitled3 untitled4

untitled5  untitled2 

Tervezte: www.minordetails.typepad.com

SHARE:

3 megjegyzés

 1. Höhöhö. Az én tiniszobám egy 2,5x3m lyuk volt, ahol még az ágyam fölött is szekrény volt.
  Jó ez a szoba, más színvilággal is el tudnám képzelni. Pl. fekete-szürke-ezüst kombinációt egy goth-lánykának vagy világosabb akár fűzöld/barack/fáradt-rózsaszínt egy csajosabbnak.
  Nekem most ez a bejövős, lehet, hogy a lánykámnak meg is csinálom, ha lesz rá pénzem.

  http://c.furniture.eu/gfx/uzytkownicy/7121/wizytowki/7119/produkty/7119_2_teen_girls_room-flora2.jpg
  http://c.furniture.eu/gfx/uzytkownicy/7121/wizytowki/7119/produkty/7119_3_teen_girls_room-flora3.jpg

  VálaszTörlés
 2. Szerintem ez a szoba inkább kisgyerekeknek való - a kiegészítők alapján (kicsi székek, asztalka, sámli a rajztábla előtt, minikonyha).

  VálaszTörlés
 3. Hát igen, ez tényleg nem tiniknek, hanem kisebbeknek lehetett tervezve, de úgy aztán már tényleg túl komoly... Azért még mindig tetszik :)
  Rami, tényleg szép amit kinéztél, a virágos tapéta nagyon romantikus, egyedül annyit változtatnék, hogy a halványzöldet tenném a lambériára, és a rózsaszínt a falra, valahogy a rózsaszín lambéria fura nekem.

  VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig