Lakberendezés: Lányszoba álom felnőtt fejjel

Nekem ez a lányszoba abszolút top favorit, mostani felnőtt fejemmel ilyet kérnék egy tündértől, ha újra kamasz lennék, és megkérdezné milyen szobát szeretnék… Visszatérve a földre, tényleg van benne pár inspiratív szép megoldás (ágybaldachin+világítás, üzenőtábla régi keretben), de lehet hogy egy mai igazi tizenévesnek azért sok a szürke, és kicsit  túlgondolt a szoba. Olyan felnőttes, felnőtt álmodta. De azért álmodozni jó volt a kamasz évekről… 🙂 Feladat: visszaemlékezni a kamaszkori szobátokra!

untitled

untitled3 untitled4

untitled5  untitled2 

Tervezte: www.minordetails.typepad.com

3 Comments

 1. Ramimami
  július 14, 2010 / 6:28 de.

  Höhöhö. Az én tiniszobám egy 2,5x3m lyuk volt, ahol még az ágyam fölött is szekrény volt.Jó ez a szoba, más színvilággal is el tudnám képzelni. Pl. fekete-szürke-ezüst kombinációt egy goth-lánykának vagy világosabb akár fűzöld/barack/fáradt-rózsaszínt egy csajosabbnak.Nekem most ez a bejövős, lehet, hogy a lánykámnak meg is csinálom, ha lesz rá pénzem.http://c.furniture.eu/gfx/uzytkownicy/7121/wizytowki/7119/produkty/7119_2_teen_girls_room-flora2.jpghttp://c.furniture.eu/gfx/uzytkownicy/7121/wizytowki/7119/produkty/7119_3_teen_girls_room-flora3.jpg

 2. Névtelen
  július 14, 2010 / 7:44 de.

  Szerintem ez a szoba inkább kisgyerekeknek való – a kiegészítők alapján (kicsi székek, asztalka, sámli a rajztábla előtt, minikonyha).

 3. Bon-bon
  július 14, 2010 / 1:14 du.

  Hát igen, ez tényleg nem tiniknek, hanem kisebbeknek lehetett tervezve, de úgy aztán már tényleg túl komoly… Azért még mindig tetszik 🙂 Rami, tényleg szép amit kinéztél, a virágos tapéta nagyon romantikus, egyedül annyit változtatnék, hogy a halványzöldet tenném a lambériára, és a rózsaszínt a falra, valahogy a rózsaszín lambéria fura nekem.

Leave a Reply