#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Art&Décoration magazin 2010 július-augusztus – egy kis nézegetni való

Nemrég kaptam ezt a francia lakberendezési magazint, nagy örömmel lapozgattam. Múlt hónapban egy francia Elle Decorhoz volt szerencsém. Ezt is Édesapám hozta külföldi munkaútjáról, mert amióta blogolok, úgy érzem kötelességem naprakésznek lenni :), és megkértem erre, ő meg örömmel teljesíti, ha tudja. Utoljára Bulgáriában járt, de sajnos bolgár lakber lapot nem talált, pedig kíváncsi lettem volna :) Mindenesetre azt megállapítottam, hogy a francia Elle Decor minőségében, küllemében és vastagságában fényévnyire van a magyartól… Gondolom itt nem tudnak megfelelő példányszámot eladni, amiből kijönne egy jobb minőség. Tartalmát a magyarnak egyébként szeretem, elő is fizettem, bár ezt kicsit sajnálom, mert az újságosnál 1 hónappal hamarabb jelenik meg a lap, mint a mi postaládánkban.

DSC07190DSC07183 DSC07184 DSC07185 DSC07186 DSC07187 DSC07188

Az újság, pontosan azt hozza, mit egy francia lakber magazintól várunk: csodás környékeken, csodás házak, luxus és kissé túlromantikus kivitelben, a most menő vintage, azaz saját értelmezésemben nosztalgikus trend zászlaja alatt. Jó egy órát nézegettem, lapozgattam és kutattam a hasznosítható ötleteket. Ízelítőül most ennyit felraktam, de ha szeretnétek még, szívesen mutatok több oldalt. Vagy szivesen el is postázom valakinek, aki szívesen nézegeti és továbbpostázza a következő lelkes lakbermagazin rajongónak, és keresztül menne 50 érdeklődőn, és visszajutna hozzám egy év múlva (bocsi a vége elég futurisztikusra sikerült:)… ám ha van ilyen mókára kedvetek, írjátok meg!

SHARE:

4 megjegyzés

 1. Szerintem tök jó ötlet a magazin körbepostázása. Szívesen elkezdeném. Egyébként is mindig azon töröm a fejem, hogy az emberi összefogással mennyi pénzt lehetne spórolni és mennyit tehetnénk a környezetvédelemért.Eddig még nem volt bátorságom belevágni hasonló kezdeményezésbe.Kiváncsi vagyok, működni fog-e.

  VálaszTörlés
 2. Okés, akkor belevághatunk! Te leszel az 1. Itt lehet feliratkozni, és sorszámot kapni, és nekem meg elküldeni a címet. Én meg majd mindig elküldöm azt az egy címet a résztvevőknek, ahová postáznia kell. Ha feladom neked Eszter, akkor meg is írom itt mennyi volt a postaköltség, hogy lehessen látni, ha továbbküldöd, mennyibe fog kerülni az olvasás :)

  VálaszTörlés
 3. Szia!
  Nőklapja fórumról jöttem ide, én voltam az, aki felrakta a termésköves falat. sajnos teljesen el szeretnénk tüntetni, bár a kazettás megoldást nem értem teljesen :) De az lenne a legjobb,ha nem éktelenkedne ott a falon :(
  Most pedig belevetem magam az oldaladba!
  Üdv és köszönöm
  T.

  VálaszTörlés
 4. Tricherwinde, nagyon örülök, hogy idetaláltál! Akkor kartonozni kell, ha leverni nem szeretnétek... Jó böngészést!

  VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig