Art&Décoration magazin 2010 július-augusztus – egy kis nézegetni való

Nemrég kaptam ezt a francia lakberendezési magazint, nagy örömmel lapozgattam. Múlt hónapban egy francia Elle Decorhoz volt szerencsém. Ezt is Édesapám hozta külföldi munkaútjáról, mert amióta blogolok, úgy érzem kötelességem naprakésznek lenni :), és megkértem erre, ő meg örömmel teljesíti, ha tudja. Utoljára Bulgáriában járt, de sajnos bolgár lakber lapot nem talált, pedig kíváncsi lettem volna :) Mindenesetre azt megállapítottam, hogy a francia Elle Decor minőségében, küllemében és vastagságában fényévnyire van a magyartól… Gondolom itt nem tudnak megfelelő példányszámot eladni, amiből kijönne egy jobb minőség. Tartalmát a magyarnak egyébként szeretem, elő is fizettem, bár ezt kicsit sajnálom, mert az újságosnál 1 hónappal hamarabb jelenik meg a lap, mint a mi postaládánkban.

DSC07190DSC07183 DSC07184 DSC07185 DSC07186 DSC07187 DSC07188

Az újság, pontosan azt hozza, mit egy francia lakber magazintól várunk: csodás környékeken, csodás házak, luxus és kissé túlromantikus kivitelben, a most menő vintage, azaz saját értelmezésemben nosztalgikus trend zászlaja alatt. Jó egy órát nézegettem, lapozgattam és kutattam a hasznosítható ötleteket. Ízelítőül most ennyit felraktam, de ha szeretnétek még, szívesen mutatok több oldalt. Vagy szivesen el is postázom valakinek, aki szívesen nézegeti és továbbpostázza a következő lelkes lakbermagazin rajongónak, és keresztül menne 50 érdeklődőn, és visszajutna hozzám egy év múlva (bocsi a vége elég futurisztikusra sikerült:)… ám ha van ilyen mókára kedvetek, írjátok meg!

Share:

4 comments

 1. Szerintem tök jó ötlet a magazin körbepostázása. Szívesen elkezdeném. Egyébként is mindig azon töröm a fejem, hogy az emberi összefogással mennyi pénzt lehetne spórolni és mennyit tehetnénk a környezetvédelemért.Eddig még nem volt bátorságom belevágni hasonló kezdeményezésbe.Kiváncsi vagyok, működni fog-e.

  VálaszTörlés
 2. Okés, akkor belevághatunk! Te leszel az 1. Itt lehet feliratkozni, és sorszámot kapni, és nekem meg elküldeni a címet. Én meg majd mindig elküldöm azt az egy címet a résztvevőknek, ahová postáznia kell. Ha feladom neked Eszter, akkor meg is írom itt mennyi volt a postaköltség, hogy lehessen látni, ha továbbküldöd, mennyibe fog kerülni az olvasás :)

  VálaszTörlés
 3. Szia!
  Nőklapja fórumról jöttem ide, én voltam az, aki felrakta a termésköves falat. sajnos teljesen el szeretnénk tüntetni, bár a kazettás megoldást nem értem teljesen :) De az lenne a legjobb,ha nem éktelenkedne ott a falon :(
  Most pedig belevetem magam az oldaladba!
  Üdv és köszönöm
  T.

  VálaszTörlés
 4. Tricherwinde, nagyon örülök, hogy idetaláltál! Akkor kartonozni kell, ha leverni nem szeretnétek... Jó böngészést!

  VálaszTörlés

LEGKEDVELTEBB