Csináld magad girland ötletek = vidám bulik

Tudom, hogy itthon nem annyira divat a girlandosdi (talán fűzérnek kéne írnom…) mint Amerikában, de én szeretnélek rászoktatni Titeket, és magamat is! Hiszen annyira egyszerű, gyors, és olcsó megoldás az azonnali vidámságra, és a “buli-hangulat” megteremtésére.

A legtipikusabb girland, a kis háromszögecskékből összeállított. Ennek anyaga lehet mintás papír, (erre szuper a scrapbook papír), vagy egyszerű színes papírkák (ma épp vettem 80ft-ért a cba-ban olyan régi iskolai “technika-csomagot” tele színes papírkákkal), vagy textil (széle lehet cikk-cakk ollóval vágott, vagy szegett). Vagy fölvarrjuk egy szalagra, vagy félbehajtott papírból vágjuk ki a háromszögeket, és belefűzzük a szalagot, majd ragasztjuk.

De vannak nagyon különleges girlandok is, például a papír pom-pom, a figurás (képen állatost mutatok), a lufi, és az igazi pom-pom fűzér. Nekem egyértelműen ez a kedvencem!!! Totálisan beleszerettem!

hiccupings0909_1 AnimalParade_Lifestylewedding-fabric-garlandgarland ballon tia mariapaper_garland_wedding_2pompom

képek forrása: kék háló, pompomgirlandok

4 Comments

 1. Fuchs Mercédesz
  augusztus 27, 2010 / 10:44 de.

  Nagyon jó pofa!

 2. Bon-bon
  augusztus 27, 2010 / 9:44 du.

  Igen, nekem is nagyon bejönnek. A pom-pomoshoz vagy venni fogok egy csomag pom-pom-ot, vagy olyan gyors pom-pom készítőt… még filózom melyiket

 3. Dekorella
  szeptember 1, 2010 / 7:14 du.

  Tök jól néznek ki. Én is sokat nézegetek ilyeneket, szeretnék a gyerekszobába készíteni egy füzérrel. Olyan kis egyszerű, de látványos dolog, nem tudom miért nem látni tényleg nálunk több ilyen díszítést.

Leave a Reply