#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Csináld magad girland ötletek = vidám bulik

Tudom, hogy itthon nem annyira divat a girlandosdi (talán fűzérnek kéne írnom…) mint Amerikában, de én szeretnélek rászoktatni Titeket, és magamat is! Hiszen annyira egyszerű, gyors, és olcsó megoldás az azonnali vidámságra, és a “buli-hangulat” megteremtésére.

A legtipikusabb girland, a kis háromszögecskékből összeállított. Ennek anyaga lehet mintás papír, (erre szuper a scrapbook papír), vagy egyszerű színes papírkák (ma épp vettem 80ft-ért a cba-ban olyan régi iskolai “technika-csomagot” tele színes papírkákkal), vagy textil (széle lehet cikk-cakk ollóval vágott, vagy szegett). Vagy fölvarrjuk egy szalagra, vagy félbehajtott papírból vágjuk ki a háromszögeket, és belefűzzük a szalagot, majd ragasztjuk.

De vannak nagyon különleges girlandok is, például a papír pom-pom, a figurás (képen állatost mutatok), a lufi, és az igazi pom-pom fűzér. Nekem egyértelműen ez a kedvencem!!! Totálisan beleszerettem!

hiccupings0909_1 AnimalParade_Lifestylewedding-fabric-garlandgarland ballon tia mariapaper_garland_wedding_2pompom

képek forrása: kék háló, pompomgirlandok

SHARE:

4 megjegyzés

 1. Igen, nekem is nagyon bejönnek. A pom-pomoshoz vagy venni fogok egy csomag pom-pom-ot, vagy olyan gyors pom-pom készítőt... még filózom melyiket

  VálaszTörlés
 2. Tök jól néznek ki. Én is sokat nézegetek ilyeneket, szeretnék a gyerekszobába készíteni egy füzérrel. Olyan kis egyszerű, de látványos dolog, nem tudom miért nem látni tényleg nálunk több ilyen díszítést.

  VálaszTörlés
 3. szintén szép és egyszerű girland:
  különböző színű papírból/filcből kisebb-nagyobb köröket vágtak ki, és egy vonalban összevarrták őket egymás után

  papír:
  http://4.bp.blogspot.com/_9LlSGRdMdxc/TQIUtB8sm8I/AAAAAAAADWo/rYaENAhv834/s1600/christmas-paper-garland.jpg

  filc:
  http://thingsrbetterwithaparrott.typepad.com/.a/6a00d83452476169e20133ec3d2919970b-500wi

  VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig