#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Lakásfelújítás saját kezűleg 200.000.- forintból

Marija saját kezűleg újította fel 60 nm-es lakását. Mivel Litvániában is gazdasági válság van, célként tűzte ki, hogy minél kisebb költségvetésből készítsen stílusos lakást. Nagyon jól sikerült neki ez a 700 euro-s átalakítás, sok ötletet el lehet lesni tőle, nézzétek meg a képeket!

bb1

Nappali inspirációk: Lefestette a padlót fehér és halványbézs festékkel, az ajtókat táblafestékkel. Az ablak felett végig futtatta a függönysínt, és egy polcot. Az ajtókat rajzzal dekorálta, és különleges lámpákat szerelt fel.

b2 

Konyha inspirációk: egy régi tv állványt konyhaszigetté varázsolt, fali matricákkal dobta fel a régies bútorokat, és itt is a fekete táblafestékkel tette nagyon modernné a hatást.b5Digma-deSign--child-room-3 Gyerekszoba inspirációk: szintén fehér padlófestés, kiegészítve festett mintával. Ugyanazzal a festékkel  lemázolta a bútorokat, szuper vidámmá.

Digma-deSign--bed-room1 A hálóban a tapétalevakarás utáni rusztikus hatás megfogta, és szándékosan így hagyta, majd ehhez az ódon jelleghez igazította a hangulatot.

Szuper, ugye?

www.digma.lt

SHARE:

4 megjegyzés

  1. Aztiiiiii.....:O Nagyon ügyes!!! És ez valóban "csak" ennyibe került? Hihetetlen!:)

    VálaszTörlés
  2. Imádnivaló! A táblafesték, a hajópadló és a kedvencem a háló!!!!!!

    VálaszTörlés
  3. Azért a hàló fala....hàt nem tudom,,a többi a tisztasàgot tükrözi és vidàm.

    VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig