#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Gyerekszoba lakberendezése: mágneses fal atlasszal

gyerekszoba lakberendezése falkép

De jó ez a faldekoráció! Nálunk amúgy is nagyon szeretik a földgömböt, és az állatokat is, úgyhogy ez telitalálat lenne. A kivitelezést úgy oldanám meg, hogy felkenném a mágnesezhető festéket, majd projektorral felvetíteném a világtérképet, fehérrel körbefesteném a körvonalat, majd kifestegetném színesre a földrészeket. Azért pár óra kell az elkészítéséhez, de szerintem megérné…

SHARE:

3 megjegyzés

 1. De jó ötlet! Bár én biztosan lejjebb tenném, hogy kényelmesen tudjanak vele játszani a gyerekek. Ha nem is ekkorában, de biztosan elkészítem! Köszi az ötletet!

  VálaszTörlés
 2. A magnesfesteken regota gondolkodom, de nem tudom mennyire egeszseges? Hallottam rola olyat, hogy nem tesz tul jot ekkora feluleten... Valamit tudtok errol?

  VálaszTörlés
 3. Szia Zöldpötty,
  A mágnesfestékkel sokáig én is előítélettel voltam, amíg meg nem tudtam, hogy hogyan működik. Ugyanis a falra csak egy szimpla "vasfalat" kensz fel, ami semmilyen mágneses erővel nem bír. Tehát csak a mágnesek, amiket ráteszel, azok a "mágneses terűek". Szóval, nyugodtan bármekkora méretben lehet kenni :)

  VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig