#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Lakberendezés: gyönyörű kék ház kívül-belül

Geninne háza, aki, ahogy ő fogalmaz, szabadúszó illusztrátor ,főállású mama és feleség, lenyűgözött. Egyszerű, letisztult, kigondolt, és részletgazdag.

lakberendezés kék ház lakberendezés kék ház2 lakberendezés kék ház3 lakberendezés kék ház 4 lakberendezés kék ház 5 lakberendezés kék ház 6 Blogjában szép akvarell illusztrációkat is találtok.

forrás poppytalk

SHARE:

5 megjegyzés

 1. Na ez a látszóbeton tetszik, annak ellenére, hogy keskeny lécekkel zsaluzták. Fura, hogy ugyanez tapétában nem tetszett Petránál. Talán azért mert nem vízszintesen csíkos volt, vagy azért mert nem hasonlított igazán az eredetire...?

  VálaszTörlés
 2. Nekem legjobban a border collie tetszik :$

  VálaszTörlés
 3. Szerintem az a tapéta vicces volt, és attól még furább, hogy függőleges "zsaluzással" készült, ami elég szokatlan, hogy finom legyek :)
  Ez tényleg szép!
  És a kutyus pedig gyönyörű :)

  VálaszTörlés
 4. Egyből felismertem a házat a képekről, Geninne blogja az egyik kedvencem. Nagyon elfogadnék egy ilyen házikót, főleg egy olyan meseszép környezetben, ahol ez a ház fekszik!
  Az "műhelyéről" láttál képeket? Nekem az az abszolút favorit!

  VálaszTörlés
 5. Megnéztem az oldalát, nagyon szép. A botanika téma a legkedvesebb, akár a megsárgult lapokon a falra ragasztva, akár az ablakpárkányon díszelgő cserepekben. Semmi mesterkéltség és nagyon életszerű. Barátságos.

  VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig