#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Lakberendezés pasztell színekkel

Nem vagyok nagy rajongója a pasztell színeknek, konkrétan a lakásunkban mindennek erős színe van. De ebbe az otthonba egyből beleszerettem. Cserélnék :) Álmodozni nagyon jó, gyertek, álmodozzatok velem!

reformadas44_1glakberendezés pasztell szinekkellakberendezés pasztell színekkellakberendezés pasztell színekkelreformadas44_3glakberendezés pasztell színekkellakberendezés pasztell színekkel forrás, és még további képek itt

SHARE:

5 megjegyzés

 1. Nálunk is az erős színek dominálnak,de ezek után el tudnám képzelni pasztellban is.....

  VálaszTörlés
 2. alapvetően én is az élénk színeket szeretem (viselni is), de ez most gyönyörű és szívesen laknék ilyenben! most, költözés előtt nagyon ideális! :)

  VálaszTörlés
 3. Ez gyönyörű! A konyhában a falra már nem kellett volna a lila, főleg, hogy nem egyezik a szekrény színével, de azt hiszem egyből beköltöznék.

  VálaszTörlés
 4. Kedvenc szineim! Gyönyörüséges :-)

  VálaszTörlés
 5. Csodásak a képek!
  Kérdés: kislakásba be merjem vállalni ezeket a kicsit sötétebb szürkés-lilás tónusokat? (nappali 22 nm, konyha 8 nm, előszoba 5 nm...) éppen a színválasztásnál tartunk. ill. még egy kérdés: kétszintes lakásnál szerinted a lépcsőház és az emeleti előtér a fsz-ivel, vagy az emeleti színekkel passzoljon inkább? köszi előra is.

  VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig