#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Szponzorált cikk: Ékszerelmeseknek!

Gulácsi Annamária ékszer áruháza, rögtön elvarázsolt. Gyönyörű egyedi kézzel készített ékszereit, és különleges ékszertartó állványait mindenképpen érdemes megnézni.
Készítettem vele egy mini interjút, olvassátok szeretettel:
18202
Mit érdemes tudni rólad?
Gulácsi Annamária vagyok, ékszerelmes. 2008 nyarán váltam gyöngyfüggővé - romantikus körülmények között. A kedvesem meglepett egy gyönyörű, kézzel készített nyakékkel, és rögtön éreztem, hogy ez valami különleges dolognak a kezdete. És most nem (csak) kettőnk kapcsolatára gondolok...  :)  Mindig is szerettem a kreatív hobbikat. Mi lehet annál jobb, mint valami olyat alkotni, ami a mindennapjainkban hasznos, de egyúttal egyedi is? - gondoltam magamban és azonnal neki is láttam a technikák elsajátításának. Számomra az ékszerkészítés tulajdonképpen egy terápia. Általában ugyanis túlpörgök, a gyöngyözés pedig lenyugtat: az aprólékos munka, a játék a színekkel és formákkal segít abban, hogy kizárjam magamból a nyughatatlan külvilágot.
Mikor indítottad az áruházat?
A madewithlove.hu webáruházat, amely hozzám hasonló ékszerelmeseket céloz meg, 2009. augusztusában indítottam el.
névtelen 2
Melyik a legsikeresebb terméked?
A madewithlove.hu webáruház fő profilját az ékszerek és egyéb kincsek tárolásához és tisztításához köthető termékek jellemzik, például az ékszerbőröndök, vagy az ékszertisztító kendők. Legsikeresebb termékeim közé tartozik például a játékban nyereményként felajánlott négyszögletű fülbevaló állvány, vagy éppen az ajándékutalvány.Természetesen, saját készítésű ékszereim is megvásárolhatók a madewithlove.hu-n.
Te tervezed, készíted az ékszereket?
A madewithlove.hu webáruházban található összes egyedi ékszert én terveztem és készítettem. Gyöngyfűzéssel, drótos technikával és üvegolvasztással készültek, minőségi alapanyagokból. A Swarovski Elements kristályok és az ásványok a vásárlók kedvencei.  Az ékszerek ötvözik mindazt, amit tanultam és amire ráérzek, így sokszor továbbgondolok egy már létező mintát, vagy kitalálok valami tejesen újat.
18811 18001 18016
Hogyan találunk meg téged?
Az ékszerelmesek webáruházának címe http://www.madewithlove.hu/. Az ügyfélszolgálat menüpontban található  elérhetőségek bármelyikén megtaláltok. A webáruház facebook rajongói oldalának címe:
www.facebook.com/madewithlove.hu
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig