#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Modern lakberendezés: különlegesen kirívó

Nem, ez nem olyan lesz, mint a Lehel piac, hanem ez izlésesen kirívó.  Vannak benne jó kis trükkök a falfestéssek, térhasználattal, fényjátékkal. Érdekes és üdítő lehet ott lakni, pedig egy fekete házról van szó.

 Nektek, hogy tetszett? Szerintetek túl messzire ment, vagy nem?
tervező: Stúdió Rolf
forrás
SHARE:

6 megjegyzés

 1. Az 'érdekes' és 'kirívó' kategóriákban biztos befutó, de lakni benne...? Egyetlen otthonszerű elemet sem vélek felfedezni benne(pl. melegség-puhaság, kényelem, fény, növény, bizonság, ilyenek). Rémálmaimban ilyen helyeken szoktam eltévedni, lezuhanni stb. De ez nem profi vélemény, csak felhasználóként ítélem meg az épületbelsőket

  VálaszTörlés
 2. Érdekes, mutogatni való, de én nem laknék benne. Ezek a kesze-kusza falak nem nyújtanak biztonságérzetet, ami pedig egy otthonnál nélkülözhetetlen.(Nekem legalábbis.) Ugyanezt érzem az olyan házaknál, ahol hatalmas üvegfal van a nappaliban függöny nélkül. Szédületes látvány. :D
  E.

  VálaszTörlés
 3. Köszönöm a véleményteket, maximálisan egyetértek, ezt egy műalkotásnak kezelte az építész, nem otthonnak!

  VálaszTörlés
 4. ...."Érdekes és üdítő lehet ott lakni... - ez volt a leírás elején, nyilván ez tévesztett meg:) Kívülről egyébként nem olyan rossz, olyan kis elegáns és titokzatos "elvarázsolt" valaminek néz ki. Mondjuk, ha az egész utca ilyen házakból állna, az már elég hidegrázós volna :)

  VálaszTörlés
 5. nekem nagyon bejön, gyerek nélkül szívesen laknék benne (úgy értem, nem bababarát belső:), de csak nyáron, mert télen depresszióba kergetne a kevés szín miatt és én a színek szerelmese vagyok. Egyébként like.

  VálaszTörlés
 6. Egyszerre tradicionális és modern! Megőrülök, annyira jó! Babák nélkül laknék benne! :-)

  VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig