Nyereményjáték: EXPONA padlót nyerhetsz! 50.000.-ft értékben

Az expona.hu felajánlott egy 50.000.-ft-os  vásárlási utalványt, amit a blogom olvasói között sorsolhatunk ki, és gyönyörű vinyl padlólapot vehetsz rajta! Lepd meg a családodat Karácsonyra egy különleges új konyha vagy fürdőszoba burkolattal! 😉

Részvétel:

-légy tagja az Inspirációk Lakberendezéshez facebookos táborának

-és az Expona.hu facebook oldalának

+ 5 héten át hetente különböző színnel írjuk ki az expona feliratot  az expona.hu weboldalán. Minden szín 1 hétig lesz kint. Az 5. hét végén, amennyi színt összegyűjtöttél, küld el nekem egy emailben (anita@megaminta.hu). Annyiszor veszel részt a sorsoláson, ahány színt összegyűjtesz!

Ezen a héten az  főoldalon szerepel valamilyen színnel a felirat, ezt a színt kell felírnotok! 🙂 Beküldés december 14-16 között!

Sorsolás 2010 december 17-én!

Az én személyes kedvencem ez a Linear wood light, fantasztikusan különleges fürdőszobában!

vinyl padlólap expona

2 Comments

  1. Névtelen
    december 2, 2010 / 9:37 de.

    Kedves Anita!szeretném megkérdezni, hogy a színeket hetente kell küldeni az Ön emailcímére, vagy az összeset egyszerre?Köszönöm a segítséget!Kucsák Piroskaferclany@freemail.hu

  2. Dekormama
    december 2, 2010 / 12:23 du.

    Kedves Piroska,Lehet egyszerre is és külön is, ahány színt kapok, annyiszor vesz részt a sorsoláson. Hetente 1x van még egy olyan nap is, amikor a facebookos megosztás +1 részvételt jelent, ezt figyelni kell.

Leave a Reply