#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Szponzorált cikk: Mi az az EXPONA?

Egy iroda felújítás kapcsán kerestem az előtérbe valami elegánsat, és semmiképp sem járólapot. Laminált parketta nem jöhetett szóba, az igénybevétel miatt, az exklúzív műgyantapadló négyzetméter árát meg sokallta (jogosan) a megrendelő. Ekkor bukkantam az EXPONÁRA.


Az Expona egy elasztikus vinyl, vagyis pvc burkolat, 2 mm vastagságú. Fa- kő és fém hatású felülettel különböző méretekben kapható. A valóságban ez azt jelenti, hogy hasonlóan a laminált parkettához, elemekből fektetik le. Ellentétben a laminálttal, ezt teljes felületen ragasztják. Megjelenésre egy magas minőségű lamináltra hasonlít. Lépéshangja sem az őskori pvc-t idéző, hanem nagyon kellemes. Nem csak különböző gyönyörű fa hatású felülettel kapható, hanem kő, antik kő,palamegjelenéssel is.
100%-ban vízálló ezért vizes helyiségbe, füdrőszobába ideális megoldás. Ez a tulajdonság nagyon beindította a fantáziámat! 2,5 mm vastag így ideális felújítások elvégzéséhez is, bontás nélkül. Padlófűtés esetén hamarabb felmelegíti a helyiséget így kevesebb energiát használ fel. Alkalmas konyhapultok és egyéb falak díszítésére is.

Német termék, 15 év gyári garanciát adnak rá. Élőben láttam, egyből beleszerettem, tényleg gyönyörűek! További info http://www.expona.hu/

Nemsokára pedig fény derül az Exponás nyereményjáték részleteire is! Remélem kiváncsiak vagytok! :)

SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig