Dekorálj Karácsonyra! Szuper egyszerű ötleteket mutatok be

Most már december van, és a hó is esett, semmiképp sem korai kirakni a Karácsonyt váró díszítéseket a lakásban. Erre felbuzdulva hoztam nektek pár egyszerű ötletet. Rögtön a legjobbal kezdem :)

Gömb alakú karácsonyfa dísz tetejét leszeditek óvatosan, belerakjátok egy kis fém vagy kerámia kaspóba, vizet  tesztek bele, és máris kész a karácsonyi váza!Az üveg dísszel  óvatosan bánjatok mert törékeny, ezt lehet érdemesebb műanyagba rakni.


Ha van régi korcsolyátok, jobb helye van itt, mint a padláson! Kis halványkék festék, kis fenyőfaág, kis díszek, és máris kész van egy különleges, ódon hangulatú dekoráció.

 Egy nagyobb fenyőág is irtó jól mutat az ajtóra akasztva, egy-két aranyos dísszel felíszítve... A mérték itt fontos, hogy ne túl sok csili-vili bigyó legyen rajta, és érvényesülni tudjon a fenyő.

 Szerintem nagyon jó ötlet ez is, kiturni a fiók mélyéről egy-két régebbi karácsonyi fotót, és azt szép keretben kitenni erre az időszakra az asztalra.

A gyümölcstált is feldobhatjuk, ha színben harmonizáló gömböket rakunk bele.
Nektek melyi tetszik a legjobban?

képek forrása: http://www.bhg.com/

4 megjegyzés:

 1. Nekem a korcsolya nagyon szép, kár, hogy mostanában csak műanyag korcsolyákat árulnak (vagy nem?), a citrusos tál pedig az illatával is hozza a karácsonyi hangulatot :)

  VálaszTörlés
 2. Most pont abszolut képben vagyok a témában, mert a kislányom a szülinapjára igazi jégtáncost korit kapott / kért :) Szóval lehet kapni, persze méregdrágán... de gyönyörű volt benne a jégpályán a botladozó Anyuka mellett :))

  VálaszTörlés
 3. Szia! Nagyon tetszetős ötletek, nekem a korcsolya tetszik a legeslegjobban! Szerintem fantasztikusan szép és hangulata van, még a kis dobozok nélkül is tetszene.

  VálaszTörlés
 4. A korcsolyás őrült jó! Már gyűjtögetem egy ideje az ehhez hasonló képeket, de ez a kék a legmutatósabb eddig amit láttam. :-)
  A héten a Vaterán vettem is egy piros használt korit dekorációnak. Érdemes körbenézni, vannak olcsón piros kék mindenféle. Kopottak persze az olcsóak, de sebaj, le lehet festeni, vagy rusztikus is maradhat.
  Majd feldobom a Dekorellára milyen lett az enyém.

  VálaszTörlés

Lakberendezési hírlevél

Lakberendezési hírlevél
Iratkozz fel hírlevelemre, hogy inspirálhassalak!

kreatív lakberendezési ötletek,lakberendezési magazin, Csorba Anita lakberendező blogja

Iratkozz fel hírlevelemre, hogy inspirálhassalak!
Ha pedig szereted a kreatív videókat, akkor irány youtube csatonám! :)
Nézd meg eddigi videóimat!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...