#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Dekorálj Karácsonyra! Szuper egyszerű ötleteket mutatok be

Most már december van, és a hó is esett, semmiképp sem korai kirakni a Karácsonyt váró díszítéseket a lakásban. Erre felbuzdulva hoztam nektek pár egyszerű ötletet. Rögtön a legjobbal kezdem :)

Gömb alakú karácsonyfa dísz tetejét leszeditek óvatosan, belerakjátok egy kis fém vagy kerámia kaspóba, vizet  tesztek bele, és máris kész a karácsonyi váza!Az üveg dísszel  óvatosan bánjatok mert törékeny, ezt lehet érdemesebb műanyagba rakni.


Ha van régi korcsolyátok, jobb helye van itt, mint a padláson! Kis halványkék festék, kis fenyőfaág, kis díszek, és máris kész van egy különleges, ódon hangulatú dekoráció.

 Egy nagyobb fenyőág is irtó jól mutat az ajtóra akasztva, egy-két aranyos dísszel felíszítve... A mérték itt fontos, hogy ne túl sok csili-vili bigyó legyen rajta, és érvényesülni tudjon a fenyő.

 Szerintem nagyon jó ötlet ez is, kiturni a fiók mélyéről egy-két régebbi karácsonyi fotót, és azt szép keretben kitenni erre az időszakra az asztalra.

A gyümölcstált is feldobhatjuk, ha színben harmonizáló gömböket rakunk bele.
Nektek melyi tetszik a legjobban?

képek forrása: http://www.bhg.com/
SHARE:

4 megjegyzés

 1. Nekem a korcsolya nagyon szép, kár, hogy mostanában csak műanyag korcsolyákat árulnak (vagy nem?), a citrusos tál pedig az illatával is hozza a karácsonyi hangulatot :)

  VálaszTörlés
 2. Most pont abszolut képben vagyok a témában, mert a kislányom a szülinapjára igazi jégtáncost korit kapott / kért :) Szóval lehet kapni, persze méregdrágán... de gyönyörű volt benne a jégpályán a botladozó Anyuka mellett :))

  VálaszTörlés
 3. Szia! Nagyon tetszetős ötletek, nekem a korcsolya tetszik a legeslegjobban! Szerintem fantasztikusan szép és hangulata van, még a kis dobozok nélkül is tetszene.

  VálaszTörlés
 4. A korcsolyás őrült jó! Már gyűjtögetem egy ideje az ehhez hasonló képeket, de ez a kék a legmutatósabb eddig amit láttam. :-)
  A héten a Vaterán vettem is egy piros használt korit dekorációnak. Érdemes körbenézni, vannak olcsón piros kék mindenféle. Kopottak persze az olcsóak, de sebaj, le lehet festeni, vagy rusztikus is maradhat.
  Majd feldobom a Dekorellára milyen lett az enyém.

  VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig