#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Karácsonyi adomány gyűjtés

Karácsony táján többekben fellép az igény, hogy kevésbé szerencsés sorsú embertársain segítsen valahogyan. Engedjétek meg, hogy én most a blogon keresztül segítsek a szerény körülmények között élő családoknak, gondozásra szoruló idős embereknek.


Nagybátyám, Csorba Gábor, aki az V. kerületi Belvárosi templom diakónusa is, működtet egy Karitász csoportot, a Tevékeny Szeretet Alapítványt, amely közhasznú fokozatú. Az alapítványban kizárólag önkéntes segítők (szociális érzékenységgel megáldott fiatalok is) járnak megszebbíteni magányos idősek napjait, rászoruló családok hétköznapjait, hol jó szóval, hol ruhaneművel, hol tartós élelmiszerrel. Karácsonykor egy szerény ünnepséget is rendeznek, amikor odaadják a segítő csomagokat. Ezen bárki adományozó részt is vehet, minden jó szót, segítést örömmel vesznek.

Ha valakinek van kedve csatlakozni a támogató csoporthoz, anyagilag, vagy saját személyével, azt nagy örömmel veszik.

Én nagyon örülnék neki, ha az adományozók nevét (legyen az cég, vagy magánszemély) itt a blogon is közzétehetném, köszönetképpen.

Minden segítség jó helyre megy, lehet kapcsolatot felvenni rajtam keresztül is, vagy elutalni az adományt a

Tevékeny Szeretet Alapítvány (Budapest, V. kerület, Március 15. tér 2. )számlájára:

10700206 – 43283002 – 51100005

SHARE:

2 megjegyzés

  1. Jó dolgok ezek,ha valóban megtörténnek.Régen mi is tudtunk adni,de életünk gyökeresen megváltozott,sajnos nagyon szegények lettünk.Már ha befizettem az összes rezsiköltséget és a lakáshitelt nincs semmi pénzem a két nagyon beteg gyermekemre,ezért nem fizetem az összeset csak amit muszáj és még így is főtt étel se jut sz asztalra még karácsonyra sem,sajnos segítséget nem kapok,pedig tartós élelmiszert szeretnénk karácsonyra.

    VálaszTörlés
  2. Kedves Névtelen,
    kérlek keresd fel az V. kerületi Karitász szervezetet a fenti címen, biztos vagyok benne, hogy fognak segíteni!

    VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig