Egy csodálatos kék otthon

 kék otthon

Az egyik kedvenc inspirációs oldalamon találta meg Joie ezt a gyönyörű kék otthont, ami szerintem sokatoknak a szívébe fog találni. Álmodozóan gyönyörű, kék, virágos, enyhén nőies. A virágos drapéria nem tolakodó, hanem inkább frissességet sugárzó, és minden részlet tökéletesen össze van hangolva.

kék otthon 4

A kanapé egyenes formavilágához kifejezetten jó kontrasztot ad ez a puha minta. A fal kék színe tökéletes árnyalata nem véletlen, a Farrow and Ball márkacsaládból választva, szinte lehetetlen mellényúlni, gyönyörű színárnyalataik vannak.

kék otthon 2 kék otthon 3 

Látszik, hogy a háziasszony a kékek bűvöletében él, a lépcsőfokokra is a kék szín színárnyalatainak nevét írta fel. A fokon trónoló méltóságteljes kandúr, pedig csak hab a tortán.

kék otthon 5 kék otthon 6 kék otthon 7 kék ottohon 8

A ház többi részére is pont ugyanannyi hangsúly került, gratulálok Fiona Douglas-nak az elbűvölő otthonért.

forrás

3 Comments

 1. Moha
  január 12, 2011 / 10:21 de.

  Hát nekem a szívembe talált, az biztos, ilyen virágos anyagot én is szeretnéééék!

 2. m
  január 12, 2011 / 6:54 du.

  Tényleg csodás otthon. Gyönyörűek a kék-árnyalatok!

 3. Névtelen
  február 11, 2014 / 1:52 du.

  Egy az egybe beköltöznék, annak ellenére, hogy sosem tudtam elképzelni, hogy kék falam legyen. De ez, valami csodás! Mostanában jobban tetszenek az össze-visszább, eklektikusabb otthonok, sok régi holmival, mégis ez valami csúcs! Megjelöltem a posztot könyvjelzővel és néha újra nézegetem a képeket XD.Ai

Leave a Reply