#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Gyönyörű otthonok: álmodozás egy görög szigeten

Ez a görög sziget, messze földön híres a festőiségéről, szépségéről és nyugalmáról; a neve: Cyclades. Áll ezen a szigeten egy magánház, amit a görög Zege architect tervezett, és valami fantasztikus szerintem. Egyszerűsége, stílusos vonalvezetése szárnyra kapta a fantáziámat… de jó lenne ott tölteni nyarat: az a csönd, tengerillat és persze hidegség a melegben nagyon vonz. Nektek tetszik?

house-in-tinos-island-greece-by-Zege-architects-in-collaboration-with-architect-interior-designer-Marilyn-Katsaris-yatzer-16house-in-tinos-island-greece-by-Zege-architects-in-collaboration-with-architect-interior-designer-Marilyn-Katsaris-yatzer-18 house-in-tinos-island-greece-by-Zege-architects-in-collaboration-with-architect-interior-designer-Marilyn-Katsaris-yatzer-1 house-in-tinos-island-greece-by-Zege-architects-in-collaboration-with-architect-interior-designer-Marilyn-Katsaris-yatzer-8 house-in-tinos-island-greece-by-Zege-architects-in-collaboration-with-architect-interior-designer-Marilyn-Katsaris-yatzer-10 house-in-tinos-island-greece-by-Zege-architects-in-collaboration-with-architect-interior-designer-Marilyn-Katsaris-yatzer-11house-in-tinos-island-greece-by-Zege-architects-in-collaboration-with-architect-interior-designer-Marilyn-Katsaris-yatzer-15house-in-tinos-island-greece-by-Zege-architects-in-collaboration-with-architect-interior-designer-Marilyn-Katsaris-yatzer-17

forrás

SHARE:

3 megjegyzés

 1. bár görög..és számomra minden ami görög csak jó lehet, most mégis..valahogy annyira nem fogott meg. talán a fehérből hiányzik a jól megszokott kék. persze biztos ott van a tenger a háttérben, csak így nem igazán látni. túl matt. nekem.

  VálaszTörlés
 2. Bocs, hogy közbevágok, de a Cyclades nem egy sziget, hanem egy szigetcsoport. Magyarul is így hallottam: Kikládok. Egyikén voltam is, Pároszon, álomszép, persze. Pl. Santorini is beletartozik, a wiki szerint összesen 220 sziget alkotja.

  Amúgyilag kedvenc helyem, megöregednék ott szívesen. :)

  VálaszTörlés
 3. Kükládok magyarul
  http://hu.wikipedia.org/wiki/Kükládok

  imádom ezt a mediterrán stílust, valami fantasztikus, amikor egy egész város ilyen házakból áll és köztük szűk utcácskák :) itt különösen az az alkóvos hálószoba tetszik meg a mosdó :)

  VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig