#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Hétvégi menü ajánló: Torkos csütörtök

Új rovatomban, ha nem bánjátok, csütörtökönként menüajánlatot teszek a hétvégi családi ebédetekre. Vagy legalább is megindítom a fantáziálást, és kedvet csinálok a pénteki bevásárláshoz. Későn ébredők, így meg mindig rádöbbenhetnek, hogy ideje kigondolni, mit raknak az asztalra szombaton, vagy vasárnap :)

Mindenképpen magyar bloggerektől válogatok, főként azoktól, akinek blogját én is rendszeresen olvasom, szeretem, és megbízom bennük. A megjegyzéshez szívesen veszek további ajánlatokat, linkeket, ha ti is tudtok valami szuper kihagyhatatlant.

Leves: Ír krumplileves (Dulmina konyhája)

Dulmina különleges ír krumplilevese egyszerű, extra krémes és olcsó. Ha szeretitek a krumpli levest, ideje kicsit máshogy is kipróbálni. Nekem nagyon tetszik a leírása!


Főétel: Sörben érlelt hagymás sertéskaraj (Max konyhája)
Na ez egy nagyon guszta hagyományos alapanyagokból készülő, de mégis különleges étel, közepesen macerás. Ezután, viszont bármire megkérheted a férjed, teljesíteni fogja! :))

Desszert: Aranygaluska vanília sodóval (Mohakonyha)
Ezt a receptet, már én is kipróbáltam, és a tökéletesnél is tökéletesebb! Moha konyhájában nem lehet csalódni, imádom! Süssétek meg ezen a hideg téli hétvégén!


SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig