#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Kreatív ötlet lakberendezéshez: szivacsszőnyeg gyerekeknek

Image 059 copy

Régebben én is sokat vívódtam, hogy vegyek-e a gyerekeknek, olyan olcsó, nagymérető polifoam kirakóst. Praktikusnak tűnik, ha szőnyegként lerakom nem fázik fel, könnyű takarítani, elpakolható, és jó játék is. Egy bökkenő volt, hogy a színei nekem egyáltalán nem jöttek be. Sarah ötlet, hogy mindezt nemes egyszerűséggel átfesti, roppant mód felcsigázott! Ő ugyan egy felnőttesebb virág mintát varázsolt rá, de bármi ráfesthető. Lekente 2 réteg alapozóval, majd akril festékkel egy internetről kinyomtatott mintát alapul véve, megalkotta a virágokat. Előtte ceruzával a kontúrokat fel lehet rajzolni. Végül kopás ellen lefedte 2 réteg átlátszó poliurethánnal (fedő lakk réteg). Valamilyen interaktív minta is szuper lenne rá.

Bátortalanabbaknak azt javaslom, keressenek egy aranyos mintás textilt és azt ragasszák rá, textil ragasztóval, és egy éles sniccerrel szépen szabják le a szélét.

forrás

SHARE:

3 megjegyzés

  1. Nagyon jó ötlet. Nem okoz gondot, hogy egy idő után a bútorok "talpnyomata" ott marad?

    VálaszTörlés
  2. Hát szerintem ez amúgy sem egy nagyon időtálló dolog, 1-3 év között saccolnám, használattól függően, mire megkopik. De addigra úgyis kinővik.

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm az ötletet! Falvédőt készítek majd ebből kiindulva..! :-)

    VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig