#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Nyereményjáték: nyerd meg a kedvenc csokoládédat a chocoMe-től

A héten 3 szerencsés nyertes megnyerheti a kedvenc csokoládéját. Te már tudod, melyik a kedvenced abból a több, mint 60 millió variációból, amit a chocoMe kínál?

chocom  

A chocoMe annyira guszta, hogy amikor először láttam, azt hittem egy újabb svájci csoki fejlesztésről van itt szó, és nagyon-nagyon meglepődtem, amikor kiderült, magyar termék. Mészáros Gábor ötlete, a személyre szabott csokoládé, hogy mindenki előállíthatja 80 féle összetevőből a kedvenc variációját, majd megrendelheti interneten, és pár nap múlva az otthonában bekebelezheti, nagyszerű újítás. A chocoMe megálmodóját faggathattam egy kicsit:

- Gyerek korodban melyik csoki volt a kedvenced? - A Toblerone és valamilyen megmagyarázhatatlan ok miatt a Snickers, de hát akkoriban elég szűkös volt a hazai választék.

- A külföldi sztárséfnél végzett tanfolyamnak, mi volt számodra a legfontosabb tanulsága? - Picit pontosítanék, ő nem sztárséf volt, hanem csokoládémester, a világ legelismertebb szaktekintélye. A legmeghatározóbb tanulság pedig talán az volt, hogy a csokoládé sokkal összetettebb tudományág, mint amilyennek elsőre tűnik.

Például molekuláris szinten vizsgálva a csokoládék különböző kristályszerkezetekkel rendelkeznek, amik közül nem könnyű előállítani az ideálisat, de például a kakaóbabok biológiai felépítése is tud annyira összetett lenni, hogy arra egy képzett sommelier is elégedetten csettintene, annyi mindent ki lehet érezni belőlük.

- A visszajelzések nagyon pozitívak, és mindenki kihangsúlyozza, hogy ez egy magyar siker, aminek sokan külön örülnek. Neked van esetleg egy konkrét személyes sikerélményed, ami még jobban elkötelezett, és tovább vitt egy-egy felmerülő nehézség után? - A legmeghatározóbb sikerélmény talán az emberek hihetetlen odaadása. Gyakorlatilag az indulástól kezdve mindenki nagyon pozitívan és segítőkészen állt ahhoz, hogy az álmom ezzel a céggel megvalósulhasson, annyira tetszett nekik az alapötlet. Kisebb döccenések voltak ugyan az indulásnál, illetve a mai napig nem ritka, hogy 16-18 órákat kell dolgoznom, de olyan nehézséggel még nem találkoztam, ami megakasztott volna.

- A lakberendezésben is a barna a kedvenc színed, vagy otthonodból inkább már kizárod a csokit? - Alapvetően a krémszínű és bézses textúrákat kedvelem, de mostanában annyira körül vagyok véve csokoládékkal, hogy elkezdett vonzani az északi minimalizmus...

 

Ha megjött a kedved megkreálni kedvenc csokoládédat, ne habozz, JÁTSSZ VELÜNK!

Légy tagja az Inspirációk Lakberendezéshez kreatív magazinblognak a facebookon, és a

chocoMe-nek is, szintén a facebookon, és

ÍRJ egy megjegyzést a facebookra az Inspirációk üzenő falára, hogy melyik a KEDVENC KOMBINÁCIÓD! 3 szerencsés nyertesnek házhoz szállítja a futár majd a megnevezett csokiját! (a chocoMe oldalán megtalálod az összetevőket!)

A játék vasárnap éjfélig tart (2011 február 6), hétfőn kisorsoljuk a nyerteseket!

SHARE:

12 megjegyzés

 1. Kár, hogy csak fészbukosok játszhatnak. :( De a csoki valóban nagyon szép és bizonyosan finom is. Lájkolom. :)

  VálaszTörlés
 2. Tejcsokoládé:
  - Vörösáfonya;
  - Vörösboros tengeri só;
  - Brontei pisztácia;
  - Aprított kakaóbab;
  Hmmmm...

  VálaszTörlés
 3. Tejcsokoládé
  Kivi darabok
  Rózsaszirom - kandírozott
  Feketeribizli szemek


  istenien hangzik:_D

  VálaszTörlés
 4. málnás tejcsoki, rózsaborsos epres fehér csoki,narancshéjas étcsoki, áfonyás tejcsoki meg ilyenek :)

  VálaszTörlés
 5. Rózsaszirom - kandírozott
  Feketeribizli szemek

  VálaszTörlés
 6. Étcsokoládé
  Fahéjas, cukros mandula
  Meggy darabkák
  Mandula
  Feketeribizli szemek

  VálaszTörlés
 7. Étcsokoládé
  Fahéjas, cukros mandula
  Meggy darabkák
  Mandula
  Feketeribizli szemek

  VálaszTörlés
 8. Valentinnapos, Bálintnapos Szerelmetes Rózsaszirmos ibolyás étcsokipöttyös aranypelyhes tejcsokis alapon:)nekem az jött be a legjobban:)))))
  De nem lehet megunni a variációkat:)))))

  VálaszTörlés
 9. Valentinnapos, Bálintnapos Szerelmetes Rózsaszirmos ibolyás étcsokipöttyös aranypelyhes tejcsokis alapon:)nekem az jött be a legjobban:)))))
  De nem lehet megunni a variációkat:)))))

  VálaszTörlés
 10. Aszalt meggyes,narancsos, grillázsos étcsokoládé:))ez egy nagyon jó összeállítás:))

  VálaszTörlés
 11. Étcsokoládé,narancsos,málnás

  VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig