#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Otthon magazin: háztűznézőben Lara Collins-nál

1_laraLara Collins lakását egy népszerű külföldi lakberendezési blog oldalán találtam. Valamiért nagyon megfogott. Pedig nem szépséges, nem trendi -vagyis inkább úgy fogalmaznék, hogy nem mindenáron trendi. Talán a személyessége tetszett meg, hogy minden porcikájával ki akarja fejezni, hogy itt milyen ember lakik. Nem akar se szebb lenni, se csúnyább, hanem pont olyan.

  2_lara 3_lara A hálószoba tökéletes, a nappali már-már túl barnás-vadászos hangulatát roppant jól ellensúlyozza az üde kék konyha, és a fekete-fehér szőnyeg.

4_lara 9_lara larabathroom

A fürdőszobában ez a szőnyeg, fantasztikusan megtalálta a helyét! Nektek mi tetszett a legjobban? Egyáltalán tetszik nektek?

SHARE:

6 megjegyzés

 1. A fehér falak és a pici ablakok miatt nem tetszik. De van pár szimpatikus berendezési tárgya. Mit nem adnék egy ilyen kádért!

  VálaszTörlés
 2. Amúgy szép, de sosem raknék szőnyeget fürdőszobába :S A mikroorganizmusok mekkája azzal a gőzös, meleg, nedves környezettel.. gombák, bacik meg minden..

  VálaszTörlés
 3. megfagyok, ha ránézek...néhol olyan, mintha egy szerelőcsarnokba meraktak volna néhány berendezési tárgyat.

  VálaszTörlés
 4. Számomra inkább emberléptékű, nem szeretem a tökéletes lakásokat, ahol mindennek megvan a helye, az is a legminőségibb. Nem a minőség ellen vagyok, hanem ha valami túl TÚL, mintha élet sem lenne benne, itt érzem, hogy laknak és élnek.

  VálaszTörlés
 5. Kicsi ablak es vilagos fal szerintem pont jo, a feher miatt nem tunik nyomasztonak, inkabb szellos, nekem nagyon tetszik :)

  VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig