#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Raklap újrahasznosítása- szuper!

Nemrégiben, volt egy bejegyzésem a raklap egy szintén tuti újrahasznosításról, amikor is dohányzó asztalnak készítették el, akkor naivan azt hittem, ezt nem lehet fokozni... De igen! 
 Lori Danelle kislány ágya, amit persze fiús formában is jól el lehet képzelni, fantasztikus. 2 raklap kell hozzá, no és persze van egy csomó meló a csiszolással, felületkezeléssel, összerakással- de a végén csak lazán rácsavarozzuk a görgőket, beágyazzuk, és VOILA!

forrás
SHARE:

7 megjegyzés

 1. Klassz, de a raklap szétszedve tényleg bármire alkalmas. Mutatok példát: Nálunk ajtó lett belőle. :)))

  VálaszTörlés
 2. Nálunk ugyan nem raklap, hanem a kerti farács, amit teraszokhoz szoktak használni, lett hasznosítva. Lepácoltuk és kettőt egymás mellé tettünk - kilépő lett a kád előtt. :)

  VálaszTörlés
 3. Én meg ezer éve tervezem, hogy kerti vitorlás lesz belőle. :o)

  Egy könyvből van az ötlet (gyerekbarát kert? - azt hiszem), hogy vágatni kell rá egy szivacsot, lecsiszolni, a közepébe seprűrudat szúrni és kék-fehér csíkos vászonnal burkolni a szivacsot, a vitorla meg maradhat fehér. A tetején piros háromszögzászlóval. Csak hát én félek a csiszolótól, az uram meg nem hajlandó. :o(

  VálaszTörlés
 4. De szuper ötleteket dobtatok be csajok! A hajós nagyon-nagyon tetszik! Nem tudsz képet küldeni esetleg róla?

  VálaszTörlés
 5. A raklap újrahasznosításhoz találtam még néhány ötletet a neten, nem tudom hogy te is rájuk bukkantál e már de úgy gondoltam megosztom. Imádok újrahasznosítani.

  http://adiaryoflovely.blogspot.com/2010/04/dream-young-room.html


  http://blog.craftzine.com/archive/2010/04/diy_upcycle_garden_projects.html

  Sajnos ez utóbbinál nem működik a link...de a blog nagyon érdekes amire tovább visz...lehet hogy meglehet találni a leírását de bevallom nem volt erőm már végignézni a bejegyzéseket.
  Szép napot!
  K.  http://blog.craftzine.com/archive/2010/04/diy_upcycle_garden_projects.html

  Sajnos ez utobbinál nem müködik a link...de a blog nagyon érdekes amire tovább visz...lehet hogy meglehet találni a leirását de bevallom nem volt erőm már végignézni a bejegyzéseket.


  Nagyon tetszik a blogod amúgy

  VálaszTörlés
 6. És.. honnan érdemes raklapokat szerezni?

  VálaszTörlés
 7. Csak egy a bökkenő! A raklapot, a legsilányabb faanyagokból készítik. Főleg nyárfából. Ami pedig nem abból van, az drágább, mintha kezelt deszkát vennénk!
  Újra hasznosítás? a raklap, göngyöleg, vissza vásárolják, amíg van olyan minőségű, hogy használható!

  VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig