#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Hercegnős és korona torta

Nálunk a torta kérdésben és a jelmez kérdésben is abszolút szabad választás van. Anya bátran azt mondja, bármit el tud készíteni. Aztán kicsit retteg, mit is találnak ki az imádott csemeték, de végül "lazán" megoldja. Tavaly a kislányom hercegnő tortát kért, 3 napon keresztül bújtam a netet a különböző okosságokért. Végül ilyen lett, és sikert arattam. Belül sima piskóták, nutellás krémmel egymásra bűvészkedtem őket, recés késsel farigcsáltam, mint egy szobrász :) ztán kívülről is bekencéztem a krémmel, majd befóliáztam a babát, és beleszúrtam a hegybe. Jött rá a marcipán borítás, amit persze símán nem tudtam felvarázsolni, de úgy csináltam, mintha direkt lenne recés :)

Az 5. szülinapjára, ami nemrég volt, meg annyi lett kiadva, -Anya, mindegy, csak 3 emeletes legyen!  torta rendelést kaptam. Ez a kép volt az inspirációm, ezt nem én csináltam :)
És ez a 3 emeletes kreálmány született belőle... Kicsit csalás volt, de nem reklamáltak, hogy a harmadik emelet vattacukor. Itt is sokat töprengtem, hogyan nem nyomja össze egymást a két emelet, aztán 2 nap a neten, és megvan a szuper megoldás! Kartonlapra kell tenni a 2. emeletet, majd az elsőbe 4 darab megfelelőre méretűre vágott szívószálat szúrni.

Öröm, az most is volt!
SHARE:

1 megjegyzés

  1. Mázlista csemeték egy minden kívánságot valóra váltó Mamával! :-)

    VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig