#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Konyha ötletek: tapétát a konyhába!

kitchen_wallpaper_ideas_accent_colours_with_wallpaper Lassan tudatosan is elkezdem tervezni a saját lakásunk átalakítását, egyelőre még az alaprajz kialakításánál tartok. A konyháról azt tudom, hogy szeretném egy otthonos szobává alakítani, ahol jó lenni. Egy gyönyörű tapéta fontos kelléke az általam elképzelt összhatásnak, megmutatom mire is gondolok.

kitchen_wallpaper_ideas_black_and_bronze_palm_print kitchen_wallpaper_ideas_modern_yellow_and_grey_kitchen kitchen_wallpaper_ideas_monochrome kitchen_wallpaper_ideas_open-plan_studio_flat kitchen_wallpaper_ideas_statement_wallpaper

Ti mit gondoltok, mi fontos még, hogy egy otthonos, szobás, meleg hatású konyhát kapjak?

képek forrása

SHARE:

5 megjegyzés

 1. Talán a fa felületek tudatos használata, a hangulatos nyitott pocok, a szekrények (főleg a felsők) egyensúlyban tartása.

  VálaszTörlés
 2. Az ikeában láttam hasonló fás tapétát a berendezett részen...Szerettem volna a hálónk egyik falát bevonni ilyesmivel, de nem lehetett megvenni..Pedig nagyon hangulatos a sárga frontokkal és a fekete munkafelülettel. A polcok egyáltalán nem illenek oda szerintem.

  VálaszTörlés
 3. Én is a tapétát választottam a csempe helyett, mosható, súrolható, sokkal szebb és nem utolsó sorban költséghatékonyabb :)

  VálaszTörlés
 4. Szerintem egy kanapé nagyon jól jön egy ilyen lakókonyhába.

  VálaszTörlés
 5. Igen, igen kell a tapéta. :) Szerintem egy meleg, szobás konyhába még a szőnyeg is elengedhetetlen.

  VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig