Konyha ötletek: tapétát a konyhába!

kitchen_wallpaper_ideas_accent_colours_with_wallpaper Lassan tudatosan is elkezdem tervezni a saját lakásunk átalakítását, egyelőre még az alaprajz kialakításánál tartok. A konyháról azt tudom, hogy szeretném egy otthonos szobává alakítani, ahol jó lenni. Egy gyönyörű tapéta fontos kelléke az általam elképzelt összhatásnak, megmutatom mire is gondolok.

kitchen_wallpaper_ideas_black_and_bronze_palm_print kitchen_wallpaper_ideas_modern_yellow_and_grey_kitchen kitchen_wallpaper_ideas_monochrome kitchen_wallpaper_ideas_open-plan_studio_flat kitchen_wallpaper_ideas_statement_wallpaper

Ti mit gondoltok, mi fontos még, hogy egy otthonos, szobás, meleg hatású konyhát kapjak?

képek forrása

5 Comments

 1. Eszter
  április 13, 2013 / 12:13 du.

  Talán a fa felületek tudatos használata, a hangulatos nyitott pocok, a szekrények (főleg a felsők) egyensúlyban tartása.

 2. anita csonka
  március 31, 2014 / 2:22 du.

  Az ikeában láttam hasonló fás tapétát a berendezett részen…Szerettem volna a hálónk egyik falát bevonni ilyesmivel, de nem lehetett megvenni..Pedig nagyon hangulatos a sárga frontokkal és a fekete munkafelülettel. A polcok egyáltalán nem illenek oda szerintem.

 3. Névtelen
  június 21, 2014 / 10:53 de.

  Én is a tapétát választottam a csempe helyett, mosható, súrolható, sokkal szebb és nem utolsó sorban költséghatékonyabb 🙂

 4. Névtelen
  június 21, 2014 / 4:08 du.

  Szerintem egy kanapé nagyon jól jön egy ilyen lakókonyhába.

 5. Kriszti
  október 30, 2014 / 10:33 de.

  Igen, igen kell a tapéta. 🙂 Szerintem egy meleg, szobás konyhába még a szőnyeg is elengedhetetlen.

Leave a Reply