#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Kreatív kedd: dekorációs ötlet- Madárkákat a falra

A madárkák nagyon felkapott dekorációs elemek mostanában. Nem véletlen, én is szeretem őket. Fotókon, stilizált figurákon, szinesben, vagy fekete-fehérben egyaránt. Most bemutatok egy házilagosan könnyen elkészíthető képet, bátran kezdők is nekivághatnak. Az ötletet és a képeket Becca blogján találtam!

Elkészítés: Végy két darab (persze lehet 1 és 3 darab is) feszített vásznat. Ezeket már sok barkács áruházban is be lehet szerezni, nem kell érte, mint régen, a Művészellátóba menni. Tapétaragasztóval kenj fel rá, régi könyv lapokat, vagy újságpapírt. Használhatsz hozzá scrapbook papírt, vagy bármilyen kreatív papírt is. A tapéta ragazstó azért jobb, mint az iskolai ragasztó, mert szép feszes lesz a papír, száradás után. Ceruzával húzzál rá faágakat, majd egy alkoholos filccel szinezd ki.

Akár a google képkeresőben is kikereshettek madárkákat, ami aztán a megfelelő méretben ki kell nyomtatni, körbevágni, és felültetni a fákra. A filctollal körberajzolni, majd ezt is kiszinezni. És voila! Kész is a remekmű!
Köszönjük Becca!
SHARE:

1 megjegyzés

  1. Már napok óta tervezem, hogy bevásárolom a kellékeket, és megcsinálom az ötlet alapján otthonra :)

    VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig