#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Nyereményjáték: Most forgó ékszerállványt nyerhetsz!

Újabb játékra invitállak benneteket, a madewithlove.hu felajánlásával!
A madewithlove.hu fő gerincét a különleges ékszerek adják, amiket Annamária készít, megrendelésre, vagy saját fantáziája alapján.
Emellett forgalmaznak gyönyörű antikolt vörösréz ékszerállványokat is, aminek én sem tudtam ellenállni, már bevásároltam belőle :) Ti most megnyerhetitek ezt a szépséget! Ráadásul felajánlottak egy ilyen szépséges French Kiss divatsálat is!
Ez tudjátok miért jó? Mert az egyiket nyugodt szívvel megtarthatjátok magatoknak, a másik nyereményt pedig odaajándékozhatjátok valakinek, akit szerettek!

A játék feltétele a szokásos,

A nyereményjáték bejegyzéshez írj egy kommentet, hogy melyiket ajándékoznád el, és melyiket tartanád meg magadnak! :)) Sok szerencsét!
A játék vasárnap éjfélkor zárul, hétfőn, 2011 február 14-én sorsolunk!
SHARE:

19 megjegyzés

 1. Huuu,mennyit kerestem egy ilyent!
  Tökéletes:D
  Hát ha választani kéne mindenképp inkább a sálat adnám,bár ahogy elnézem az is nagyon jól néz ki,de mivel már régóta vágytam egy olyan ékszertartóra,az előnyt élvez:D

  U.I.:követem mindkét oldalt:)

  VálaszTörlés
 2. Nehéz a választás!
  Talán az állványt tartanám meg, a kendőt elajándékoznám!
  Vagy fordítva!
  Az állványt elajándékoznám és a kendőt tartanám meg??
  Bizonytalan vagyok, vagy mégsem?
  Mindkét oldalt kedvelem!
  Üdv
  Ambrus Ágnes

  VálaszTörlés
 3. A kendőt elajándékoznám! Az állvány jönne velem a vásárokra ;)

  VálaszTörlés
 4. Én biztosan megtartanám mind a kettőt :)
  Önzőség?

  VálaszTörlés
 5. Én biztosan megtartanám mind a kettőt :)
  Önzőség?

  VálaszTörlés
 6. Szeretném mindkettőt,de a sálat tartanám meg magamnak

  VálaszTörlés
 7. Milyen szépek! Nagyon tetszik! :) Szerintem az ékszerállványt odaadnám anyukámnak, mert nekem már van ékszertartó dobozom, a sálat meg megtartanám, mert annyira szépek a színei! *.*

  VálaszTörlés
 8. Milyen szépek! Szerintem az ékszerállványt odaadnám anyukámnak, mert nekem már amúgy is van egy dobozkám amiben tárolom az ékszereimet, a sálat meg megtartanám magamnak, mert annyira gyönyörűek a színei! :)

  VálaszTörlés
 9. Az ékszerállványt elajándékoznám, és a sálat tartanám meg! :)

  VálaszTörlés
 10. Az ékszerállvány az én kedves kolléganőmé lenne, már régen szeretne egy ilyen ékszertartót, a sálat megtartanám, mert imádom hordani!:)

  VálaszTörlés
 11. Az ékszerállvány az én kedves kolléganőmé lenne, már régen szeretne egy ilyen ékszertartót, a sálat megtartanám, mert imádom hordani!:)

  VálaszTörlés
 12. Ékszerállványt tartanám meg, amúgy is akartam már venni... :) Sálat pedig elajándékoznám Anyukámnak vagy a Húgomnak :)

  VálaszTörlés
 13. Gyönyörűek, megtartanám mindkettőt. Az ékszertartó azonnal megtelne a meglévő készletemmel, a sálat viszont ídőnként kölcsönözném a két felnőtt lányomnak, úgy ahogy a többi sálam, stólám is:)

  VálaszTörlés
 14. Mindkettőt megtartanám:) Ékszertartót már nagyon régen szeretnék, az íróasztalom dísze lehetne, szép szines gyöngyeimmel:) A sálat is megtartanám, de azt is odaadnám néha a felnőtt lányaimnak, mint a többi sálam, stólám.

  VálaszTörlés
 15. Az èkszeràllvànyt biztosan megtartanàm, de valòszìnu, hogy a sàlat is.

  VálaszTörlés
 16. Én az ékszerállvány adnám a húgomnak, mert annyira vágyik rá, a sálat megtartanám, vagy anyukámnak adnám, úgyis épp fáj a torka :(

  VálaszTörlés
 17. Mivel sálmániás vagyok ezért a sálra pályázok.Egy ilyen különleges darabnak nagyon örülnék. Az ékszertartónak 3 barátnőm közül lenne gazdája, mivel mindannyian bizsufüggők vagyunk. De mivel mindhármójukat szeretem ezért másik kettőt beszereznék még mellé és akkor már én se maradjak ki, így magamat is meglepném előbb-utóbb. :)

  VálaszTörlés
 18. Nagyon szép ajándék lenne az állvány! A sálat legjobb barátnőmnek ajándékoznám :)

  VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig