Ötletvarázs- Küld be saját megvalósított ötletedet, közzéteszem!

Ha neked is van jópofa saját lakberendezéshez valamilyen módon kapcsolódó kreatív ötleted, amit meg is valósítottál, küld el nekem, és közzéteszem a blogomon. Ötletvarázs címmel elindítok egy új rovatot, ahol havonta közzéteszem, amiket Ti beküldtök nekem! Ne habozz, ez egy szuper reklámlehetőség a blogodnak!

Legjobban azoknak az ötleteknek örülök, ahol van valamilyen leírás, vagy útmutató, hogy hogyan készítettétek. Lehet kézműves munka, lakberendezési kiegészítő, tányér, pohár, festett kép, horgolt kosárka, bármi, amit Ti készítettetek. Feltétlen küldj 1 db fotót, címet, és egy linket, ahol találom, és amit beilleszthetek az oldalamra. Havonta 20ezeren nézik az inspiraciok.hu-t, remek alkalom arra, hogy rád találjanak mások, meglássák, milyen kincseket gyártasz. Szólj a barátnődnek, ha ő is kincseket gyárt! Ne hagyd ki! Írj emailt az anita@megaminta.hu-ra.
 Március 10-ig várom az alkotásokat!

2 Comments

  1. Névtelen
    augusztus 8, 2011 / 5:22 du.

    Különféle minőségű és mintájú anyagokkal rendelkezem kis mennyiségben,/ kb. egy.egy ruhára való./ Függöny , párnahuzat ,takaró hagyományos ötletek mellett sok érdekesség készítésére is alkalmas.

  2. Névtelen
    május 27, 2014 / 10:09 de.

    A 'küldd' (felszólító mód) két d-vel írandó…

Leave a Reply