#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Csináld magad egyedi párna és az Ötletvarázs

Gyönyörű párnákat találtam a Funky Boutique oldalán, ráadásul kis türelemmel otthon is megvalósíthatjuk ezeket a lakásdíszeket! Akár egy nem használatos pulcsit vágunk körben haladva egy hosszú csíkká, vagy valami szép erre az alkalomra vásárolt méterárut, a hatás nem marad el. Szépen, ráncolva felöltjük, és kirakjuk a kanapénkra díszelegni.

Ha neked is van jópofa saját lakberendezéshez valamilyen módon kapcsolódó kreatív ötleted, amit meg is valósítottál, küld el nekem, és közzéteszem a blogomon. Ötletvarázs címmel elindítok egy új rovatot, ahol havonta közzéteszem, amiket Ti beküldtök nekem! Ne habozz, ez egy szuper reklámlehetőség a blogodnak! Március 10-ig várom az alkotásokat!
SHARE:

8 megjegyzés

 1. Szia Anita, már végig böngésztem az oldalad, de nem találom, amit keresek...egy faldekoráció lenne az, amit fonalból lehet megcsinálni, és ezekre a párnákra hasonlít. Már megvettük a fonalakat, kislányomnak szeretném megcsinálni az ágya mellé. Elküldenéd? köszönöm szépen,Szabó Éva Barbara, Pécsről

  VálaszTörlés
 2. Nézd csak Éva, erre gondoltál? :) http://www.inspiraciok.hu/2011/08/diszparna-hazilag.html

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem erre. Az egy pompon-ra hasonlított, csak lapos volt.egy kör alakú kartonra volt valahogyan rádolgozva. Annyira jól nézett ki, még egész nagyok is voltak a falon a képeken.

   Törlés
  2. Nem erre. Az egy pompon-ra hasonlított, csak lapos volt.egy kör alakú kartonra volt valahogyan rádolgozva. Annyira jól nézett ki, még egész nagyok is voltak a falon a képeken.

   Törlés
 3. Éva Barbara Szabó nem erre gondoltál ?
  http://otletes.blogspot.hu/2013/06/pompon-szonyeg.html

  VálaszTörlés
 4. ez is klassz, de amire gondoltam, azt a falra tették fel, és legalább 50cm átmérőjű, viszonylag lapos volt.

  VálaszTörlés
 5. http://www.inspiraciok.hu/2011/09/keszits-juju-t-faladra.html

  VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig