Szövetet mindenhova! Hogyan? Ime néhány tipp…

Kreatív lakberendezési ötletek: A tavaszra készülődve, íme néhány ötlet, amivel olcsón üde hangulatba hozhatjátok a lakásotokat, és hamarabb átadhatjátok magatokat a langyos napsugarak örömeinek, kint a szabadban, és bent a lakásban egyaránt..

1. Vonj be szövettel egy régebbi szekrényke, vagy konyhaszekrény középső elemét. Kellékek: textil ragasztó, textil, olló, és fél óra türelem. Ha nem fixre szeretnétek, akkor használjatok kukoricakemyényítő és víz keverékét (azaz csirízt).

2. Készíts egy vidám emlékeztető táblát. Vonj be egy farostlemezt parafával, aztán vidám textillel, majd díszítsd fel fotókkal, és egy naptárlappal. 

3. Szines szövetgolyók. Kellékek: 1-2 cm széles anyagcsíkok, textil decupage ragasztó, hungarocell golyó.

4. Egy kis konzolra tegyél stílusos függönyt, így az alatta nyert tárolórésszel, egy kicsit kacatmentesítheted a lakásod.

5. Régi széknek új ruha. Bármilyen régebbi széket szuperül feldobhatsz, egy kis textilbevonattal. Kellékek: Ragasztóspray, polifoam darab, ha puhítani akarod a leülést, textil, olló.

6. Készíts ágyvéget! Vidám és olcsó ágyvéget kapsz, ha vágatsz egy lapszabászatban egyforma méretű rétegelt lemezeket, majd egy méteráru boltban veszel vatelint, és textileket, végül otthon kapocs belövő pisztollyal felöltözteted az elemeket. Aztán egy nagyméretű bútorlapra ragaszd fel.

ötletek és képek forrása: http://www.bhg.com/

1 Comment

  1. Altair
    február 11, 2011 / 6:30 du.

    A tűzőtáblát el lehet készíteni falécekből, vastag flízből és egy szép anyagból is. Már sokat gyártottam így, olcsó és szép. :o)Ha érdekel itt vannak a képek róla: Textil tábla

Leave a Reply