#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Nappali lakberendezése: frissítsd fel!

Nem kellenek feltétlen drága dolgok ahhoz, hogy felfrissítsd a nappalid, és becsempészd a tavaszi-nyári hangulatot otthonodba. Ime egy kis inspiráció:

ELŐTTE

UTÁNA

Tanulság! Használd bátran a színeket, ne ragadj le a jól bevált két imádott színednél :) Válassz ki 3-4 friss vidám színt (akár vehetsz inspirációt egy vidám, neked tetsző textilről is), és ezt jól átgondolva apróságokkal, virággal, párnákkal, terítőcskékkel, gyertyatatókkal varázsold bele a lakásodba.
SHARE:

5 megjegyzés

 1. Kövezzetek meg, de nekem az "előtte" sokkal jobban tetszik, barátságosabbak, melegebbek, otthonosabbak a színei. Azt hiszem egy ilyen zöld-pink kombótól az embernek állandó pöröghetnékje támad. Bár az is lehet, hogy csak én vagyok túl öreg a friss vidám színekhez:)

  VálaszTörlés
 2. Szerintem szuper. Most kivételesen sem az "előttével", sem az "utánával" nincs bajom. Kifejezetten tetszik az "utána" színvilága, szerintem nagyon fiatalos. A nagyim házában mondjuk nem tudnám elképzelni. :P

  Az "előtte" kicsit nehezebb az "utánánál", ami légiesebben hat. Kizárt, hogy egész évben el tudnám nézni ezt a zöld-pink/rózsaszín kombót, de amikor az ember már azt várja, hogy végre zöldek legyenek a fák és virágozzon minden, akkor szuper ez a két szín (merthogy a zöld ugye a kizöldülést, a pink pedig a díszcseresznye rózsaszín virágára utalhat pl.).

  Szóval szerintem szuper. :)

  VálaszTörlés
 3. Én a vidám,pörgős,szerelmes tavaszt látom benne!
  Olyan otthon ez, mint egy Nő!
  " Mi mindíg változunk!...lá, lá,lá.."
  O'kati

  VálaszTörlés
 4. Nekem az "előtte" jobban tetszik.

  VálaszTörlés
 5. Nekem is jobban tetszik az előtte kép. Sokkal hangulatosabb.

  VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig