Nappali lakberendezése: frissítsd fel!

Nem kellenek feltétlen drága dolgok ahhoz, hogy felfrissítsd a nappalid, és becsempészd a tavaszi-nyári hangulatot otthonodba. Ime egy kis inspiráció:

ELŐTTE

UTÁNA

Tanulság! Használd bátran a színeket, ne ragadj le a jól bevált két imádott színednél 🙂 Válassz ki 3-4 friss vidám színt (akár vehetsz inspirációt egy vidám, neked tetsző textilről is), és ezt jól átgondolva apróságokkal, virággal, párnákkal, terítőcskékkel, gyertyatatókkal varázsold bele a lakásodba.

5 Comments

 1. Névtelen
  március 31, 2011 / 6:22 de.

  Kövezzetek meg, de nekem az "előtte" sokkal jobban tetszik, barátságosabbak, melegebbek, otthonosabbak a színei. Azt hiszem egy ilyen zöld-pink kombótól az embernek állandó pöröghetnékje támad. Bár az is lehet, hogy csak én vagyok túl öreg a friss vidám színekhez:)

 2. Névtelen
  március 31, 2011 / 7:58 de.

  Szerintem szuper. Most kivételesen sem az "előttével", sem az "utánával" nincs bajom. Kifejezetten tetszik az "utána" színvilága, szerintem nagyon fiatalos. A nagyim házában mondjuk nem tudnám elképzelni. :PAz "előtte" kicsit nehezebb az "utánánál", ami légiesebben hat. Kizárt, hogy egész évben el tudnám nézni ezt a zöld-pink/rózsaszín kombót, de amikor az ember már azt várja, hogy végre zöldek legyenek a fák és virágozzon minden, akkor szuper ez a két szín (merthogy a zöld ugye a kizöldülést, a pink pedig a díszcseresznye rózsaszín virágára utalhat pl.).Szóval szerintem szuper. 🙂

 3. Névtelen
  március 31, 2011 / 8:10 de.

  Én a vidám,pörgős,szerelmes tavaszt látom benne!Olyan otthon ez, mint egy Nő! " Mi mindíg változunk!…lá, lá,lá.."O'kati

 4. Orsi
  augusztus 22, 2012 / 4:56 du.

  Nekem az "előtte" jobban tetszik.

 5. Névtelen
  augusztus 1, 2013 / 8:51 de.

  Nekem is jobban tetszik az előtte kép. Sokkal hangulatosabb.

Leave a Reply