#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Nyerj két jegyet Szabadi Vilmos Japán estjére!


Nagy rajongója vagyok a klasszikus muzsikának, Nagymamámmal, aki idén már a 83. életévébe lép, rendszeresen járunk koncertre. A legjobb fogni a kezét, becsukni a szemem, és átadni magam a zenének.
Barátnőm Viki, most kezdett el kisgyerekei mellett, koncert szervezéssel foglalkozni. Első estje szupernek ígérkezik, Szabadi Vilmos hegedűművész előadásában, sok japán művésszel együtt fület gyönyörködtető muzsikának lehetünk részesei március 19-én, szombaton.
Jegyet rendelni Vikinél lehet 0630 210 7480-as számon, 2500.-ft-os áron.

2 nyereményjegyet meg kisorsolok Köztetek! Lehet jelentkezni a Facebookon, illetve itt is, ha ide a blogba írsz kommentet! A jegyeket Hétfőn sorsoljuk, vasárnap estig lehet jelntkezni. Ha biztosan szeretnél ott lenni, vedd meg a jegyet, (mert csak 150 jegy van) és ha Te nyersz, visszaadjuk az árát.
SHARE:

8 megjegyzés

 1. A kedvesemmel mennék, aki odavan a japán kultúráért (na és persze értem :))

  VálaszTörlés
 2. Ha ide írok kommentet jegyet nyerhetek? :)

  VálaszTörlés
 3. Igen, itt is szeretettel várom a jelentkezőket!!!

  VálaszTörlés
 4. Szia! Én nagyon szeretnék játszani! :) Biztos gyönyörű zene :)

  VálaszTörlés
 5. Én pedig a hegedűt szeretem.Úgyhogy kíváncsi lennék a koncertre !Szeretnék jegyeket nyerni,hi-hi.Jövőhét hétfőn lesz a sorsolás?:)

  VálaszTörlés
 6. Sok szeretettel varjuk Japan esten.Ne csak jatsszanak,de rendeljenek is jegyeket meg van par darab :-)Szabadi Vilmos es csapata

  VálaszTörlés
 7. Japanban történt tragédia után Japan estünk Jotékonysági est lett,japan követasszony is lesz rendezvényünkön.Ha szeretnétek segiteni gyertek el,vegyetek jegyet.Szeretettel,Szabadi Vilmos és csapata

  VálaszTörlés
 8. SZiasztok! Sorsoltak a szervezők, és Maki komának kedvezett a szerencse! Gratulálunk!

  VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig