#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Pénteki relax: ráhangolódás a hosszú hétvégére


Jó helyen jársz, ha épp egy kis lazításra vágysz! Eleget kattintgattál már ma a neten szörfölve? Most adj nekem 3 percet, és ránctalanul fogsz távozni tőlem! Jövök a szikével... :) íme, egy kis simogató tengerpart.
Indítsd el a zenét, és nézd meg a gyönyörű fotókat.

Cinematic Orchestra - To Build A Home Remix (jernalism) by DubstepJodiexA pöttyös asztalra külön felhívnám a figyelmet, hogy házilag alakították át, stencilezéssel, festékkel, és milyen gyönyörű lett!
Köszönöm az ötletet Bennek, hogy zenés bejegyzésre inspirált engem is, remélem tetszik nektek. Kisimultatok? :)

SHARE:

6 megjegyzés

 1. Ahogy végignéztem, én is a pöttyös asztalnál kiáltottam fel:-D (de mindegyik kép csodaszép)!:-)

  VálaszTörlés
 2. Anita ez gyönyörű, én még csak egy hete jöttem haza a tenger mellől, de már újra ráncos vagyok,akármikor visszamennék, mindegy csak napfény és víztükör legyen. A gyönyörű képekért köszönet! :-)

  VálaszTörlés
 3. Igazabol a pottyos asztalt nem stencileztek es nem festettek, hanem beburkoltak ezzel a gyonyoru viaszosvaszonszeru anyaggal. En is olvasom ezt a blogot (A Beach Cottage) es mar a kesziteskor magaval ragadott az asztalka, ezert jegyeztem meg. Bocsi a kiegesztitesert :)

  Forras:
  http://www.abeachcottage.com/2011/02/good-life-wednesdays-a-desk-makeover-beach-cottage-before-after.html

  VálaszTörlés
 4. Köszi a kiegészítést Noémi! A festősablon áruházamban, van ilyen pöttyös sablon, talán azért gondoltam erre, amikor megláttam :) Hát egyszerűbb megoldás a viaszos vászonnal beborítani, de a stencilezéssel is ugyanúgy megoldható, és akkor nem is köti semmilyen szín a kezünket.

  VálaszTörlés
 5. Engem láda és a "fogas" fogott meg, már mióta keresem, most végre megtaláltam a forrást. Ügyködünk rajta, hogy megvalósítsuk - kicsit másként. Majd megmutatom.

  VálaszTörlés
 6. Engem a láda és a"fogas" fogott meg, ügyködünk rajta, hogy kicsit másként megvalósítsuk. ha elkészül küldök majd fotót.

  VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig