#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Festőpaletta a bútoron

A Seurat Painting Stúdió árulja ezeket a helyes székeket, amelyek egyben imitált festőpaletták. Bár az áruk elég húzós (735 dolcsi), szívemnek igen tetszőek.

festőpaletta bútorok2 festőpaletta bútorok3 festőpaletta bútorok

Ha nem is vagy festő, azért egy kis otthoni DIY munkával is megvalósíthatóak :) Egy iskolai olajfesték készlet, rongy, ecset,  és egy kis terpentin kell hozzá.

képek forrása

SHARE:

5 megjegyzés

 1. nekem is tetszik, csak nem tudom, ha egy vendegnek ajanlanam fel a szeket, ertekelne-e vagy azt gondolna, hogy pont a legkoszosabbra akarom ultetni.

  VálaszTörlés
 2. Szeretem az egyedi(olykor extrém) bútorokat,de ezeket... max.elhanyagolt putriban tudom elképzelni.(Bocsi,én nem kreatívnak,inkább ijesztőnek találom)

  VálaszTörlés
 3. Egyetértek az előttem szólóval. Ennyiből rá kell állítani a lakásra a gyerekeket pár üveg lekvárral, nutellával meg minden pépes cuccal, ami kenhető, aztán adj neki. Ezt a fokot én sem nevezném kreatívnak, nem tudom ki gondolja úgy, hogy a "művészetben" mindent lehet és hogy ez szép... Ennyiből az is kreatív és művészies, ha egy igen jól sikerült házibuli után a takarítás előtt elkattintok egy fényképet...

  VálaszTörlés
 4. De persze lehet én vagyok prűd! :D

  VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig