#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Szponzorált cikk: Bigyóshop.hu, az ötlettelen ajándékok ellenszere

Tudod, mi az a steretro párna, vagy óriásbébi öntőforma? Esetleg szeretnél négylevelű lóherét ültetni, vagy jégpohárból felest inni? A furcsa kérdésekre, most választ kapsz!
Azt gondolom, hogy Nektek, akik olvassátok kreatív lakberendezési magazinomat, nem kell a szomszédba menni egy kis kreatív ötletekért. Pont ezért fogjátok értékelni ezt a webáruházat, mert mindenkivel megesik az, hogy egyszerűen nincs ideje készíteni jópofa ajándékot egy szerettének. Na ilyenkor tökéletes választás a Bigyóshop, mert ötletes ajándékok között böngészhettek virtuális polcain.


A Bigyóshop azon termékeket, ajándékötleteket forgalmazza Magyarországon elsőként, amiket ez idáig nem igazán lehetett itthon kapni, és nehézkes volt a külföldről való beszerzésük.
Profiljuk elsősorban olyan vicces és érdekes, nem mindennapi ajándékok forgalmazása, meghonosítása, mely szuper ajándék lehet szülinapra, névnapra, esküvőre, vagy barátlátogatáskor.Kommersz ajándékok helyett azt a bizonyos örömfaktort, ingerküszöböt átlépve valódi és látható, érezhető vidámságot és örömöt okoz. A hagyományos- és valljuk be sokszor már unalmas- csokor virág, vagy egy üveg bor helyett, új lehetőségek tárházát nyitja meg.


Nézzetek szét a boltban!
Holnap játék lesz, a nyereményt még egy kicsit titokban tartom, találgatni lehet! :)

SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig