#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Papír padlót a fürdőszobába

Nem, nem elírás, Rachel tényleg kinyomtatott sima papírra egy neki tetsző mintát, és ebből alakította ki a fürdőszobájában (!) a padlót. Ahogy a blogján a leírásból kivettem, egy poliviniles alapú ragasztóval lealapozta a padlót, majd ugyanezzel a ragasztóval ragasztotta le a papírlapokat. 3 rétegben bekente a végén.  


Az ötletet szupernek találom, tényleg végteleníti a minta lehetőségeket a padlón. A kivitelezésen még lehetne csiszolni, mert a tartósságában nem vagyok biztos. Inkább valamilyen átlátszó műgyantás rétegben gondolkodnék... Valakinek ha van tapasztalata, vagy tuti tippe a felület kezeléséhez, írja meg!
SHARE:

7 megjegyzés

 1. Hát, ha már ilyen különlegességet csinál az ember, lehetett volna kevésbé klasszik-linóleum minta is, nem? :D A műgyantás bevonás nekem is szimpibb, de egyáltalán nem értek hozzá, úgyhogy ezt ne tekintsd szakvéleménynek :)

  VálaszTörlés
 2. Jó ötlet, de tényleg hihetetlennek tűnik, hogy tartós is lenne. Engem is nagyon érdekelne egy szakmabeli véleménye!

  VálaszTörlés
 3. Nagyon ötletes, mint eddig minden , amiről írtál! Épp ezért megkérlek szépen , hogy nézz be hozzám, mert szeretnélek megajándékozni egy díjjal!

  VálaszTörlés
 4. Igen Bogi igazad van a mintát illetőleg, bár ez szebb bármelyik pvc mintánál szerintem.

  Joie, utána nézek, mert engem is érdekel! :)

  Marika, próbáltam megnézni, de nem találtam, belinkelnéd ide?

  VálaszTörlés
 5. Nyomtatgatás helyett sok 30x30-as scrapbook háttérpapír is lehetne az alap (kb. 200 ft/db) - a tartósságára pedig én is kíváncsi volnék...

  VálaszTörlés
 6. Vagy sima csomagolópapír. És nem baj, ha nem az örökkévalóságnak készült - ha megunja, fél év múlva lecseréli, minimális költséggel.

  VálaszTörlés
 7. Nem lenne érdekes valamilyen színes alapra csipke minta? Már annak aki nem őrül még meg a csipkétől. De sztem csipkéből sose elég:)

  VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig