#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Lakberendezési stílus: Industrial ethnic chic

Az úgynevezett "Loft", és az "Industrial" stílus uralma után, egyre inkább előtérbe helyeződnek a különféle "Chic" végződésű lakberendezési stíluselemek. Ez magyarra fordítva sikket, kedvességet jelent, a lakberendezési nyelven pedig inkább kicsit romantikus, kicsit régies, újrahasznosított, kopottas dolgok alkalmazását vonja maga után. A 'Shabby chic' az egyik eddig ismert stílus, és a másik, amiről bevallom én is most hallottam először, az 'Industrial ethnic chic', azaz valamilyen ipari népi egyveleg.- szerűség. Hát ezt már nem magyarázom, hanem mutatom.
A fotókat Isabella van Reeuwijk készítette, a HK Living számára.

Nekem nagyon tetszik, de kiváncsi vagyok arra is, Titeket meggyőzött-e, és vajon milyen arányban... Írjátok meg!
SHARE:

4 megjegyzés

 1. Nekem nagyon tetszik! :o)

  A konyhámat is valami hasonlóra akartam (régimódi csempepultos, olajfestékes konyhabútoros), de az asztalosok ma már nem tudnak (akarnak) régi konyhaszekrényt gyártani... :o(

  VálaszTörlés
 2. Nekem mindenképp a fehér parasztromantika jön be. A létrás verzióban a plafonról csüngő cuccok tetszenek nagyon. Ezen egyébként már régóta gondolkozom, hogy hogyan lehet mennyezetre mindenféle tartószerkezeteket rögzíteni (minél kevesebb fúrással-rongálással). Én is raknék fel pl. könnyű térelválasztókat, futónövény-futtatókat, forgókat, mobilokat, szélcsengőket. Tudnál esetleg ötleteket adni?

  VálaszTörlés
 3. Nekem is tetszik!:) Különösen odavagyok az első és második képen látható falra szerelt rusztikus lécekért, ill. a fal síkjába simított szekrényért.

  VálaszTörlés
 4. engem a türkiz állólámpa fogott meg...

  VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig