Új lakberendezési trend: fénylő mennyezet

Ez egy igazán friss, ropogós ötlet! Először találkozom vele én is 🙂 . A marthastewart.com oldalán érdemes időről időre körülnézni, gyakran frissülő oldal, nagy tartalommal, és rengeteg szuper kreatív ötlettel. Tegnap, amikor virtuális barangolásom arra kanyarodott, akkor láttam, hogy az otthon részleg bloggere, keresi a megoldásokat, hogy milyen módszerrel tegye fényessé, kicsit metálos ragyogásúvá a nappali szobájának mennyezetét. Nemcsak különleges lesz tőle az enteriőr, hanem így több fényre is szert tehetünk benne.

Engem meggyőzőtt, Ti mit gondoltok?

3 Comments

 1. tanó móni
  július 6, 2011 / 7:47 de.

  Én Német o.-ban láttam ilyet először, igen pont olyan volt mint a második képen. Már vagy 18 éve. A háziak azt mondták, hogy egy fehér fényes fólia van a mennyezeten. Vigyázni kellett, hogy pezsgőnyitáskor nehogy eltaláljuk a mennyezetet:)) Én azért a hagyományosat jobban kedvelem:))

 2. Réka
  július 6, 2011 / 5:33 du.

  Én néhány éve már láttam ilyen képeket magazinban, azóta be van tervezve hogy az előszoba/lépcsőház mennyezete selyemfényű pezsgő/bronz/arany (?) festést fog kapni (ha egyszer elkészül..) Szóval engem is meggyőzött:)

 3. Katyi
  július 6, 2011 / 9:06 du.

  Jó ötlet, és pont felújítás előtt vagyunk! Átgondolásra érdemes!

Leave a Reply