#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

2 újrahasznosítási ötlet: régi pólóból

Szerintem mindenki szekrényében, de legalább is mindenki férjének szekrényében ;-) lapul olyan póló, amit már vagy 3 éve nem vett fel. Na ebből lehet tök jó dolgokat készíteni.

Delia például praktikus bevásárló szatyrokat készített belőle!

Nagyon jól néz ki, nem? Kiszabott a pólóból szatyorformát, körbeszegte, körbevarrta. Bevágta a fülét, és kb 10 cm-rel lejjebb kiszerkesztette a hálós mintát, amit szintén bevagdosott. Megnyújtotta a pólót, és kész!


Mosható, környezetbarát, divatos! Gyártsatok Ti is, én fogok! :)


A másik jópofa kreatív ötletet itt találtam: készítsünk pom-pomot pólóból, dekorációs célra!Vágjuk fel a pólót keresztben, kb 2-3 cm-es csíkokra. Nyújtogassuk meg mindegyiket. A csíkokat vágjuk félbe, majd kössük össze középen. Végül fodrászoljuk gömbölyűre.

Jó kreatívkodást!
SHARE:

11 megjegyzés

 1. Nagyon jó ez a pólóötlet! Azt hiszem, körülnézek a szekrényben...

  VálaszTörlés
 2. Annyira jó ez a blog, olyan sok szép dolog van itt!!
  :-)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon jól néz ki, de a bevagdosott részen szerintem erősen csökken a teherbírása, krumplit már nem lehetne benne hazavinni szerintem. De 3-4 dobozos tejet biztos nem. Könnyű dolgokhoz mondjuk jó lehet :)

  VálaszTörlés
 4. Én pár hete kaptam ilyet a baránőmtől, és bele vagyok szerelmesedve! És bírja a strapát, egy hátránya, hogy a lyukon kiesik a pl. fogkrémes doboz, de ezen lehet javítani, ha kisebb a lyuk mérete!

  VálaszTörlés
 5. kellenek egyáltalán a lyukak? valami rátétes díszítés is feldobná, és nem csökkentené a teherbírását.

  VálaszTörlés
 6. És ha belülre varrunk egy másik színű pólót? A lyukakon átlátszik, mutatósabb, érdekesebb és a teherbírása is megnő! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is erre gondoltam,szerintem igy fogom kipróbálni!

   Törlés
 7. Nagyon klassz ez a blog :) mindig elkerekedett szemekkel nézem a kiutált dolgokat, hogy vajon miket műveljek velük...:)

  VálaszTörlés
 8. Tényleg szuper ez az oldal! Gratula érte! Viszont itt nem értem igazán, hogy kell a pompomokat megcsinálni. "A csíkokat vágjuk félbe, majd kössük össze középen" - ezt konkrétan hogy kell elképzelni? Köszi a választ előre is. Üdv. Barbi

  VálaszTörlés
 9. Szia! Tényleg nagyon jó az oldal! Gratula! Viszont itt nem értem, hogy készül a pompom. "A csíkokat vágjuk félbe, majd kössük össze középen." - ezt konkrétan hogy kell elképzelni?

  VálaszTörlés
 10. Tényleg szuper ez az oldal! Gratula érte! Viszont itt nem értem igazán, hogy kell a pompomokat megcsinálni. "A csíkokat vágjuk félbe, majd kössük össze középen" - ezt konkrétan hogy kell elképzelni? Köszi a választ előre is. Üdv. Barbi

  VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig