2 újrahasznosítási ötlet: régi pólóból

Szerintem mindenki szekrényében, de legalább is mindenki férjének szekrényében ;-) lapul olyan póló, amit már vagy 3 éve nem vett fel. Na ebből lehet tök jó dolgokat készíteni.

Delia például praktikus bevásárló szatyrokat készített belőle!

Nagyon jól néz ki, nem? Kiszabott a pólóból szatyorformát, körbeszegte, körbevarrta. Bevágta a fülét, és kb 10 cm-rel lejjebb kiszerkesztette a hálós mintát, amit szintén bevagdosott. Megnyújtotta a pólót, és kész!


Mosható, környezetbarát, divatos! Gyártsatok Ti is, én fogok! :)


A másik jópofa kreatív ötletet itt találtam: készítsünk pom-pomot pólóból, dekorációs célra!Vágjuk fel a pólót keresztben, kb 2-3 cm-es csíkokra. Nyújtogassuk meg mindegyiket. A csíkokat vágjuk félbe, majd kössük össze középen. Végül fodrászoljuk gömbölyűre.

Jó kreatívkodást!

11 megjegyzés:

 1. Nagyon jó ez a pólóötlet! Azt hiszem, körülnézek a szekrényben...

  VálaszTörlés
 2. Annyira jó ez a blog, olyan sok szép dolog van itt!!
  :-)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon jól néz ki, de a bevagdosott részen szerintem erősen csökken a teherbírása, krumplit már nem lehetne benne hazavinni szerintem. De 3-4 dobozos tejet biztos nem. Könnyű dolgokhoz mondjuk jó lehet :)

  VálaszTörlés
 4. Én pár hete kaptam ilyet a baránőmtől, és bele vagyok szerelmesedve! És bírja a strapát, egy hátránya, hogy a lyukon kiesik a pl. fogkrémes doboz, de ezen lehet javítani, ha kisebb a lyuk mérete!

  VálaszTörlés
 5. kellenek egyáltalán a lyukak? valami rátétes díszítés is feldobná, és nem csökkentené a teherbírását.

  VálaszTörlés
 6. És ha belülre varrunk egy másik színű pólót? A lyukakon átlátszik, mutatósabb, érdekesebb és a teherbírása is megnő! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is erre gondoltam,szerintem igy fogom kipróbálni!

   Törlés
 7. Nagyon klassz ez a blog :) mindig elkerekedett szemekkel nézem a kiutált dolgokat, hogy vajon miket műveljek velük...:)

  VálaszTörlés
 8. Tényleg szuper ez az oldal! Gratula érte! Viszont itt nem értem igazán, hogy kell a pompomokat megcsinálni. "A csíkokat vágjuk félbe, majd kössük össze középen" - ezt konkrétan hogy kell elképzelni? Köszi a választ előre is. Üdv. Barbi

  VálaszTörlés
 9. Szia! Tényleg nagyon jó az oldal! Gratula! Viszont itt nem értem, hogy készül a pompom. "A csíkokat vágjuk félbe, majd kössük össze középen." - ezt konkrétan hogy kell elképzelni?

  VálaszTörlés
 10. Tényleg szuper ez az oldal! Gratula érte! Viszont itt nem értem igazán, hogy kell a pompomokat megcsinálni. "A csíkokat vágjuk félbe, majd kössük össze középen" - ezt konkrétan hogy kell elképzelni? Köszi a választ előre is. Üdv. Barbi

  VálaszTörlés

Lakberendezési hírlevél

Lakberendezési hírlevél
Iratkozz fel hírlevelemre, hogy inspirálhassalak!

kreatív lakberendezési ötletek,lakberendezési magazin, Csorba Anita lakberendező blogja

Iratkozz fel hírlevelemre, hogy inspirálhassalak!
Ha pedig szereted a kreatív videókat, akkor irány youtube csatonám! :)
Nézd meg eddigi videóimat!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...