#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Átváltozás: francia stílusú hálószoba 5 lépésben

Nem kell feltétlen bankot robbantani ahhoz, hogy vintázs stílusú, vidéki francia romantikus hatású hálószobád legyen. 5 lépésben átvarázsolhatod a hálószobádat!

1, lépés: dekorálj ki egy falrészt stencillel. Sablonnak használhatsz régi csipkét, vagy itt rendelhetsz sokféle mintájút. A kifestett részre szerelj akasztókat, és akasztgasd fel az ékszereidet rá.
2, lépés: készíts egyedi ágyvéget. Egy szép mintájú, bézs árnyalatú méteráruból vágj ki egy szimmetrikus mintát, és ragaszd fel a faladra az ág mögé. A meglévő ágyvégedet előtte szereld le. Készíts 4-5 hasonló színű dekor párnát. Az I love textil boltokban (a Körúton 5 is van) olcsón juthatsz textilhez, 390.-Ft-os méteráron.
3, lépés: cseréld le a függönyöd, csipke mintásra. Rögtön romantikus hangulatú lesz a szobád, és a beáramló fény szép mintás árnyékot vet majd a faladra.
4, lépés: Egy darab stílusban megfelelő bútordarabra érdemes beruházni, tetején szépen elrendezni a tárgyakat. A vaterán, vagy helyi régiség boltokban lehet nem találtok pont ilyesmit, de az olcsóbb szép formájú barna szekrények között is nézelődjetek, mert azt is át lehet varázsolni fehérre!
5, lépés: Elvileg ehhez a hangulathoz a padlót fehérre kell festeni, de ezt a módszert hagyományos hajópadló esetén javaslom. Ha más padlótok van akkor egy nagyobb méretű homokszínű szőnyeget rakjatok le helyette.
SHARE:

4 megjegyzés

 1. Nagyon klassz, és tényleg nem muszáj mindet egyszerre megcsinálni... Ó, egy francia hálószoba... :)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon szép és tényleg egyszerű! Az ágyvéget lehet, hogy kipróbálom, pont valami hasonlón törtem a fejem!

  VálaszTörlés
 3. Querida Anita, adoro as ideias do seu blog. Coloque um tradutor para ajudar a leitura. Parabéns. Abraços.

  VálaszTörlés
 4. Querida Anita, adoro as ideias do seu blog. Coloque um tradutor para ajudar a leitura. Parabéns. Abraços.

  VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig