Egyedi falikép házilag: készítsd el Te is ezt a ‘Madebygirl’ utánzatot!

A ‘Madebygirl’ egy sikeres amerikai online vállalkozás, amit egy fiatal grafikus lány, Jen üzemeltet. Nagyon olvasott a naponta frissülő lakberendezési blogja is, sok éredekes és értékes lakberendezési inspirációt is találtok nála. Posztereit neves lakberendezési magazinok is bemutatták, itt megrendelheted őket. De akár el is készítheted, a kiköpött mását házilag! És még azt az ‘apró’ hibát is orvosolhatod, hogy a szeretet helyett, szerelmet írsz…

Shelley készítette el ezt a másolatot, a következő módon -hozzávalók: 2 db fatábla, alapozó festék, fedőfesték (itt feketét használtak), fehér lakkfilc, nyomtatott papír, iskolai kréta, vonalzó, ceruza.

Elkészítés: Lealapozod a táblákat, majd száradás után befested a kiválasztott színre. Megszerkeszted a feliratokat a kép alapján a Te méreteidre (Microsoft Publisherben készült). Ha ehhez nem értesz, a megfelelő méretben egysével is kinyomtathatod a betűket és elrendezheted úgy is. A papírok hátulját satírozd be a krétával, és helyezd a helyére.

Ceruzával írd át a betűket, hogy a kréta lenyomata megjelenjen a táblán. A lenyomatokat óvatosan írd át lakkfilccel, majd töltsd ki a betűket.

Mehet rá egy kis fedőlakk, majd a képakasztó szög. Csináld magad falikép forrása

Kész is az egyedi és nagyon menő faliképed!

1 Comment

  1. Klariss H.
    szeptember 13, 2011 / 9:37 de.

    És hogy magyarul is rajta van, az egész megható.

Leave a Reply