#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

4000! Játék!

4000-ren lettünk a facebookon, nagyon nagy öröm és hurrá! Örülök, hogy ennyien szeretitek az általam bemutatott kreatív lakberendezési ötleteket! Köszönetképpen kisorsolok egy különleges poszternaptárt!


Az egész évet jól láthatóan megtervezheted, kitűzheted a céljaidat, beírhatod a fontos bulikat, eseményeket, ünnepeket... és még csak nem is kell egy szokványos rácsozott falinaptárt nézegetned! Jelenleg 2 féle választható, de bővülni fog a kínálat.
A naptár struktúrájáról annyit, hogy ha közelebbről megnézitek, látni fogjátok, hogy 3 oszlopból áll, mindegyik oszlop 4 hónapot ölel át. A legfelső sorban láthatjátok a napokat. Mérete: 50x50 cm.

Ha szeretnél részt venni a játékban, a facebookon tageld be a legjobb barátnőd név- vagy szülinapját, és írd ide, hogy mi a kedvenc tulajdonságod benne! :)

Jövőhéten szerdán éjfélig lehet játszani, aztán sorsolunk!

SHARE:

4 megjegyzés

 1. Nem tudom ide kell-e irni, de ide irom :) Azért szeretem a barátnőm, mert olyan egyszerű lány, tele kedvességgel, vidámsággal, szeretettel. Van egy kicsi lánya, akit imád. Fel tudja viditani az embert, ha szomorú, jó kis tanácsokat ad, segit a bajban is. Sorolhatnám még, de akkor túl hosszú lenne... :) A szülinapját jelöltem be neki :) üdv Széles Anett

  VálaszTörlés
 2. Őszinte és azt is megmutatja, ha épp tele velem a hócipője. Nem régi, de jó barátságnak tartom, mert nem álszent.

  VálaszTörlés
 3. Remélem mindent jól csináltam :$ A legjobb barátnőm évek óta kitart mellettem, bármi rossz is történjék, mindig segített talpra állni, és ha nem is tudott volna tenni értem semmit, akkor is erején felül adott. és ami a legszebb a barátságunkban, hogy mindez kölcsönös, bármit megtennék érte, és szerencsés vagyok, hogy van nekem :)))

  VálaszTörlés
 4. Általános iskolás korunk óta a legjobb barátnőm, aki egyben a kisfiunk keresztanyukája is. Mindig lehet rá számítani, őszintén megmondja a véleményét és nagyon jó a humora is! :D Szeressük!!! :D

  VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig