#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Albérletben otthonosan

Jött egy olvasói levél pár hete, hogy adjak pár dekorációs ötletet arra az esetre, ha albérletben lakik valaki, és nen lehet átfesteni, összefúrkálni a falakat. Szerintem ezekkel a lépésekkel azok is bátrabban próbálkozhatnak, akik egy kicsit kevesebb önbizalommal rendelkeznek ilyen irányban. Ha nem tetszik valamiért mégsem, könnyen visszaállíthatjuk az eredeti állapotot.

Sokszor volt róla szó, hogy egy minőségi mintás tapéta, ár/érték arányban mennyire megfelelő, és mennyire befolyásolja a lakóterünket. Albérletben is használhatjuk ezt a remek dekorációs trükköt, csak vennünk kell egy habkartont is hozzá, hogy arra kasírozhassuk fel, és panel szerűen jelenljen meg egy-egy központi helyen: dolgozósarokban, ágyvégnél, vagy nappaliban a kanapé mögött.


Egy másik kreatív lehetőség a falmatricázás. A legtöbb falmatrica nyom nélkül eltávolítható, ezért bártan alkalmazhatjuk falak, bútorok személyesebbé varázsolására is. Minél több személyes tárgy vesz minket körül, annál könnyebb feledni az albérlet kissé idegen érzetét.


Ha van egy szép textiled, azzal is csodákra lehetsz képes. Tippem, hogy ne csak ablakokban gondolkodj! Bármilyen nagyobb, üres falfelület fölé szerelhetsz egy karnist, és lelógathatod róla a méterárudat. Nappaliban például tv elé is szerelheted, és amikor nem nézed, elrejtheted vele.
lakberendezés otthon képek forrása
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig