#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Gyerekszoba 13 nm-en: praktikus komplex bútor

Nagyon jó példa a Ciel Architectes gyerekszoba koncepciója és kivitelezett terve arra, hogyan lehet, egy átlagos méretű gyerekszobából a maximum helykihasználást  közepes anyagi ráfordítással elérni. Igényes bútor, olcsó alapanyagokból: OSB lap, és festett MDF lap felhasználásával készült ez a darab. Előnyei az elemes tucat bútorral szemben: egyedi, praktikusabb, jó ízléssel formált, büszke rá a tulajdonosa. Kell ennél több?
Ha kedvet kaptatok, itt találtok még több képet, inspirációt a tervezéshez!

SHARE:

8 megjegyzés

 1. Az OSB lappal az a nagy baj, főleg gyerekszobába, hogy baromi egészségtelen. Folyamatosan párolog belőle az ártalmas ragasztó. Bocsánat, hogy ünneprontó voltam... :(

  VálaszTörlés
 2. Szerintem ez minden bútorlapos cuccra ugyanúgy igaz, aki teheti nyilván fából csináltassa, én is ezt tudom javasolni! :) Nem vagy ünneprontó, örülök minden hasznos bejegyzésnek! Jó ezekről is beszélni, hogy tudjunk róla... Sajnos súlyos százezrek a különbségek.

  VálaszTörlés
 3. És ha lefested? Lelakkozod? Akkor is?
  Anna

  VálaszTörlés
 4. Biofesték, méhviasz. Leginkább méhviasz.

  J.

  VálaszTörlés
 5. Az osb lap kezeletlenül tök rücskös,szálkás felületű.Hogyan lehet abból fiókot csinálni? :O
  Na meg az ágyneműt ,ruhát stb. nem amortizálja le?

  VálaszTörlés
 6. Sziasztok! Igyekszem szakszeru lenni, leven faipari mernok vagyok. Eu-s eloirasok kotelezik a gyartokat, h az un."utolag lehasado formaldehid" szintje a megengedett ertek alatt maradjon. Igen, ez a hatarertek megegyezik a butorlapokeival, vagyis OSB-re sem rosszabb. A gyerekbarat valasztas: tomorfa (tablasitott lap) valamilyen termeszetes vagy vizes bazisu feluletkezelessel. Persze akkor mar kevesbe jo az arfekves .
  Ez a megoldas, ahogy irjatok is, az OBS kedvezotlenebb feluleti kialakitasa miatt nem tetszik nekem. Design ide vagy oda, az osb nem veletlenul epitoipari alapanyag, nem butoripari.

  VálaszTörlés
 7. Ciki, ha saját oldalad cenzúrázod.
  Az én hozzászólásom nem jelent meg. Pedig csak az osb lapról írtam. Az autómata: hozzászólásodat ellenőrzés után közze tesszük.

  VálaszTörlés
 8. Kedves Piros! Nem szoktam cenzúrázni, csak az ízléstelen dolgokat, viszont van olyanom, hogy spamszűrő, és az magától szelektál, néha valós hozzászólásokat is. Sajnálom, ha rosszul érintett! Anita

  VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig