#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Kis hálószoba stílusosan + ágyvég készítés házilag


Recept, stílusos kisméretű hálószobához: 1 tekercs intenzív színű, mintás tapéta, 1 puha, elegáns ágyvég, fehérség, harmonizáló finom párnák. Bonyolult? :)

Egyedi ágyvéget magatok is elkészíthetitek, amit aztán a falra akaszthattok, és neki tolhatjátok az ágyat. Hozzávalók: rétegelt lemez, formára vágatva, vagy dekopir fűrésszel formára vágva; habszivacs, amit recés késsel simán lehet formára szabni; illetve méteráru, tűzőgép, és ragasztóspray.
Az elkészítést a képek mondják el helyettem:


 


SHARE:

4 megjegyzés

 1. Kedves Anita,
  A véleményed szerint hogy lehetne elkészíteni egy gombos ágyvéget? Olyan stílusra gondolok mint a chesterfield fotelek. Bármilyen ötletet jó tanácsot szivesen fogadok. Előre is köszönöm. Üdvözlettel, Mária

  VálaszTörlés
 2. Ez már szerintem túllép a kreatív hobbi területén, érdeklődj kárpitosnál, ez az ő szakmájának hatáskörébe tartozik!

  VálaszTörlés
 3. Szia, szerintem egy falapra egy vastagabb szivacsot az anyaggal együtttűzőgéppel rá lehet rögzíteni és a gombokat vagy felvarrni vagy esetleg ráragasztani. Csak előre pontosan ki kell jelölni, hogy hova lövi az ember. De sosem csináltam ilyet, csak tipp.
  Kata

  VálaszTörlés
 4. sziasztok!
  egyszer volt erről szó egyik átalakító műsorban és a háttámlára előre kifúrták a lyukakat is, hogy utána a behúzott gombbal egyszerű legyen kialakítani a szabályos mintát...
  N.

  VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig