Kreatív ötletek: földgömb átalakítva

Házilag elkészíthető földgömb lámpát bemutattam már, én nagyon szeretem ezeknek a szép, gömbölyű tárgyaknak a hangulatát. Rátaláltam további kreatív ötletekre is, amiket előállíthattok földgöbből, ha nektek is tetszik.

1, egyik feléből készíthettek faliórát: egy fél gömb kell hozzá, és egy kreatív hobbi boltban megvásárolható óraszerkezet. (ötlet forrása)

2, másik feléből készíthettek hangulatos kínáló tálat: egy talpas gyertyatartó kell hozzá, ragasztó pisztollyal összeerősíthetitek. (ötlet forrása)

3, egyedi feliratot is festhettek rá: nyomtasd ki a megfelelő méretben a betűket, ideiglenesen bluetackkel ragaszd fel és rajzold halványan körbe. Fesd le a külső részeket. (ötlet forrása)

4, egy másik féle faliórát is találtam: ehhez már 6 földgömb birtokában kell legyünk, ami persze nem olcsó mulatság. Ha mégis hozzájutunk ennyi darabhoz, vagy imádjuk a földgömböket és ezt az ötletet, akkor meg is valósíthatjuk. A szeletelést óvatosan végezzük! (ötlet forrása)

5, kreatív világítás: függő lámpa a konyhába: ez is egy lehetőség, 2 lámpát is gyárthatunk belőle. Fényerőssége jobb, mint a másik lámpás ötleté. Különleges világítás, az biztos. (ötlet forrása)

További földgömbös kreatív ötletek:
csináld magad földgömb lámpa
kreatív lakberendezési ötletek térképpel

Ha tetszettek az ötletek, oszd meg barátaiddal!

Leave a Reply