#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Kreatív ötletek macska rajongóknak

Most a cica rajongók voltak többen, akik aktivizálták magukat a Facebookos szavazáson, így jöhetnek a jópofa kreatív ötletek, amiknek a gyönyörűséges macskák adták az inspirációt.
Elsőként egy portré fotózási ötletet mutatok be: amit utána kirakhatunk akár poszter formájában is a falunkra! Hozzávalók: egyszínű szönyeg, beton, vagy egynemű bármilyen más burkolat. Ha nem vagyunk profi fotósok, érdemes olyan helyet választani, ahol elég természetes fény van, és nincs szükség a vaku használatára. Kell még jópár papírból kivágott halacska, egy búvárpipa szintén papírból, illetve a buborék utánzatok. Elkészítés: Várjuk meg míg macskánk elnyújtózik, vakargassuk jólesően, és közben rendezzük el a díszletet. Gyorsan fotózzunk, mielőtt levadássza őket! :)

Ezeket a vicces fekete macskapárnákat is elkészíthetjük! Fekete pamutvászonból varrjuk meg a párna huzatot, majd öltsük fel a gomb szemeket, orrot rá, és hímezzük ki a bajuszát.  (forrás)

Origami kedvelők meghajtogathatják ezt a cuki cicvareket, itt megtaláljátok a hajtogatás lépéseit.

Készíthettek cicás cukorka kínálót is! Egy megfelelő méretűre felfújt lufira rétegezzetek fel 3-4 rétegben tapétaragasztóval csomagoló papírt, várjátok meg, míg megszárad. Fessétek feketére, vágjátok ki a száját. Fehér papírból ragasszatok neki szemeket, fogakat, orrot. Fekete kartonból pedig szemet. (marthastewart)

A jól bevált kréta táblás ötletet itt sem hagyhatom ki:  kréta táblás matricából vágj ki egy macskaformát és ragaszd fel egy olyan helyre, ahol kedves üzeneteket hagyhatsz!  Ugyanezt a formát rétegelt lemezből is ki fűrészelheted, majd fesd le krétatábla festékkel, állítsd egy talpra, és írd rá ki a konyhádban a napi menüt! :) (kép forrása)

Van kedvencetek? 

SHARE:

2 megjegyzés

 1. Azokat a párnákat el bírnám képzelni a kanapémon!

  Nekem macskás fogókesztyűm is volt: fekete, bélelt anyagból varrva, a külső oldalán cicafej-mintával, még kicsi fülek is voltak a szélén.
  Arról nem, de a bocis "testvérkéjéről" tudok képet is mutatni: http://dulmina.blogspot.com/2007/09/sajtos-szezmmagos-keksz.html
  A cicáson nem voltak foltok, fekete arca volt, kis rózsaszín háromszög orra, világos szeme, fehérrel varrt bajusza.

  VálaszTörlés
 2. Anita, a hajtogatott cicát vittem, de az egész jó, köszi! A kedvencem pedig a cicaformájú üzenőfal.

  VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig