#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Kreatív ragasztószalagok: textillel, glitterrel, csipkével

Külföldön rengeteg féle, mintás ragasztószalagot lehet kapni, a nagyon divatos washi tape-től kezdve a különleges textiles darabokig.
Itthon jelenleg még minimális a választék az egyedi ragasztószalagok terén, pedig sokmindenre lehet ezeket felhasználni: ajándék csomagolásra, razok bemutatása, és sok kreatív technikához alkalmazhatjuk.

Hoztam 3 otthon előállítható verzót, hogy Magyarországon se maradjunk le a legújabb trendekről! :)

Mindegyikhez 2 oldali ragasztószalag szükséges, ilyet nagyobb ápiszban, és minden barkács áruházban találtok!

 1, csipkés ragasztószalag: elkészítéséhez tekerj le megfelelő darabot, és ragasztd az üres ragasztós oldalra. Amikor felhasználod, a másik oldaláról távolítsd el a papírt.
 2, glitteres ragasztószalag: szintén a szabad ragasztós oldalát használd- szórd be glitterrel. Én pont most vettem 5 színben fillérekért ( 5 üveg volt 290.-Ft.) glittert a Kik-ben.

3, textil ragasztószalag: kedvenc mintás textiledet is felhasználhatod ragasztószalag készítéséhez. Vágd olyan széles csíkokra, mint a kétoldali ragasztószalag, majd ragaszd fel a szabad oldalára.

forrás 1, 2
SHARE:

2 megjegyzés

  1. Milyen jó ötlet, köszönöm, biztosan kipróbálom :)

    VálaszTörlés
  2. Én most fedeztem fel egy új kétoldalas ragasztószalagot, ami újdonság benne, az az, hogy adagolós, mint a hagyományos cellux. Mi ezzel ragasztottuk a gyerkőcök vakációs füzetébe a képeslapokat, rajzokat, belépőket, fotókat, emlékeket. Nagyban megkönnyítette a munkát.
    http://www.laczai.hu/cikkek/reszletek/pag_cikkreszletek.aspx?CIKKID=4091
    Glória

    VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig